Дейвид Уилкок: Подземните цивилизации може много скоро да се разкрият пред хората

Авторът и изследовател Дейвид Уилкок твърди, че вътре в планетата живее съюз от древни цивилизации. Тези древни цивилизации отдавна наричат недрата на Земята свой дом и са на път да се разкрият пред света.

Уилкок твърдо вярва, че през дългата история на нашата планета много напреднали цивилизации, като атлантите, са преминали в недрата на Земята, за да оцелеят в суровите времена, царящи на повърхността на нашата планета.

„В крайна сметка те решиха да се установят в новото си подземно местообитание.“

Съществуването на подземни тунели и проходи е предмет на спорове от векове. Древни цивилизации по света разказват за тези входове, водещи към изцяло нови царства дълбоко под повърхността на планетата.

Древните хора в Турция изглежда са пресъздавали тези легенди, като са построили големи подземни градове като Деринкую, най-големият подземен град, откриван някога близо до Кападокия в Турция.

Уилкок смята, че правителството на САЩ знае за съществуването на подземна цивилизация поради случайното й откриване по време на секретни проекти, насочени към изграждане на тайни подземни бази.

В интервю Уилкок казва: „Те имат тези тунелни машини и понякога пробиват там, където не трябва.“

Позовавайки се на свидетелството на контактьора Кори Гуд, Уилкок заяви, че сложните отношения между съществата от вътрешната страна и тези, които живеят на повърхността и са наясно с тяхното съществуване, наскоро са се пропукали.

„Този ​​военно-промишлен комплекс работеше с тези същества и сключваше договори с тях, а сега се опитва да ги убие“, казва Уилкок.

Ето защо, според Уилкок, тези цивилизации на Вътрешната Земя са се обединили, за да отговорят на голямата заплаха в последно време и се обръщат към междузвездни същества с надеждата да привлекат тяхната помощ срещу силите, които се опитват да ги унищожат.

Уилкок също така заявява, че най-накрая се е състояла дългоочакваната среща между представители на тези две цивилизации (подземна и извънземна) и на Гуд било позволено да наблюдава процеса на преговори.

„След срещата междузвездните същества отправиха спешна молба. „Съществата от вътрешната земя напуснаха тази среща шокирани от това искане“, каза Уилкок. „Те (подземните обитатели) бяха помолени да ни се разкрият и да съобщят на хората за тяхното съществуване.

В случай, че подземните общности се съобразят с искането: „Мисля, че ще открием, че подземните комплекси на тази цивилизация са много по-обширни, отколкото си мислехме, и са много по-стари“.

*Дейвид Уилкок е професионален лектор, режисьор и изследовател на древните цивилизации, науката за съзнанието и новите парадигми на енергията и материята.

Той пренаписва цели клонове на науката и интерпретира по нов начин човешката история, в която са включени раси от високо еволюирали същества, с които споделяме Земята и Космоса.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *