Древна пирамида и мистериозни структури на Луната (видео)

Тези необичайни открития са направени от канадския уфолог Пачито Доминик

Пачито казва, че е разглеждал изображения на естествения спътник на Земята, получени от автоматичната междупланетна станция Lunar Reconnaissance Orbiter, и неочаквано е открил много аномалии на изображенията на повърхността на Луната, подозрително подобни на различни структури, създадени от човека. Според канадеца това са надеждни доказателства за наличието на интелигентен живот върху Селена (в миналото или дори сега).

Специалното внимание на уфолога било привлечено от равен пирамидален обект, издигащ се в един от големите ударни кратери. Според теорията на Доминик, представители на някаква извънземна цивилизация са издигнали пирамиди на Луната преди хиляди или дори милиони години, а след това са посетили Земята и са построили подобни структури в древен Египет, които оттогава са се превърнали в легендарни загадки за хората.

Някои потребители обаче смятат, че сгради като пирамидите на Земята и Луната може да са строени паралелно. Между другото, те се срещат и на снимки на Марс. И ние все още не разбираме предназначението на тези величествени структури, които доказват само едно: на нашата планета, както очевидно и в цялата Слънчева система, извънземните са били и остават истински собственици. И ще отнеме много време на земната цивилизация, за да разбере тяхната роля и да установи контакт с тях…

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *