Холограмата на Луната – изследователи твърдят, че не можем да видим истинската Луна (видео)

Все повече и повече ловци на аномалии фиксират така наречената „лунна вълна“, заявявайки, че Луната всъщност може да е холограма. Е, поне да е покрита с холограма в определени моменти от времето. Нека разгледаме доказателствата и противоречията.

Тази теория възникна някъде през 2014 г., когато Crrow777 от YouTube и други бдителни наблюдатели на небето се натъкнаха на необичайна вълна, пресичаща Луната. Поради това те настояха, че това, което виждаме над главите си, всъщност може да изглежда напълно различно от това, което си представяме.

Астроном-любител продължи да разследва и установи, че тази особена лунна вълна се появява само когато луната достигне своето пълно състояние. От това Кроу заключава, че холограмата се проектира, когато Луната е пълна.

Причина? Защото някой трябва да я скрие от наблюдатели от Земята в момента, в който се вижда най-добре.

„Мисля, че когато Луната е в своята четвърт фаза, вие наистина гледате Луната и когато започне да става пълна или добре осветена, те я покриват с холограма, така че да не можем да видим какво всъщност е тя, какво има на нейната видима страна или какво (някой) прави там в този момент … Не е това, което си мислите, мога да ви кажа, че това не е просто скала в космоса … много неща се случват  там“, казва Кроу в един от видеоклиповете си .

Теорията за лунната холограма предизвика интереса на всички, които я наблюдаваха и изследваха, но скоро последва „брилянтният“ отговор на скептиците.

За да се развенчае тази идея, се появи видео на самолет, който лети точно над обектива на камерата и излъчва гореща вълна, която причинява изключително подобна аномалия на повърхността на Луната.

Сега „скептиците“ обясняват лунната вълна като нещо, причинено от преминаване на топли/студени въздушни маси. Но наистина ли е така?

Популярността на откритието на Кроу привлече вниманието на казионната наука, така че тя трябваше да измисли хитър начин да се измъкне от неприятната ситуация.

Хипотезата за прелитането, разбира се, е храна за размисъл, но разкрива само една възможност. В допълнение, хора по света съобщават за лунни вълни, както със, така и без преминаване на самолети.

Във всеки случай ще има и още опции, които да разгледате. Светлината носи топлина, което в терминологията може да се преведе като топлинна енергия.

Тази форма на енергия се генерира от малки частици, движещи се с удивителни скорости, което означава, че топлинната енергия, генерирана от самолетен двигател или топли пари, може да се възприема като вибрации на светлината. Тук нещата стават интересни.

През миналия век ние не разглеждаме силата като отделна концепция, а по-скоро като силово поле, като електрическо или гравитационно силово поле.

Характеристика на светлината е, че тя може да бъде както частица или група от частици (фотон), така и вид електромагнитна вълна. И двете природи на светлината трябва да се изучават отделно, в противен случай те ще си противоречат.

Докато обикновената фотография се фокусира върху светлината, свързана с частиците, през миналия век се появи нещо, наречено холография. Нейното определение:

„Холографията е наука и практика за създаване на холограми. Обикновено холограмата е фотографски запис на светлинно поле, а не изображение, образувано от леща, и се използва за показване на напълно триизмерно изображение на холографиран обект, който може да се вижда без помощта на специални очила или друга междинна оптика.“

Не бъркайте този тип 3D холограма с това, което виждате в 3D филми, това е холограма, причинена от синтетична светлина, показвана през очила, това е голяма разлика.

Трябва да се отбележи, че холографията може да съхранява около 700 пъти повече информация от обикновена снимка, тя може да предостави обширно 3D изображение в една снимка. Тази техника използва лазерна светлина, предоставена от, познахте, лазерен лъч.

Ако живеехме в холографска вселена, както смятат много учени днес, огромна лазерна система щеше да бъде насочена към нас.

Сега има повече смисъл от всякога с всички открития във физиката и ако погледнем нагоре, можем да видим този огромен източник на светлина, който наричаме Слънце. Определено е насочен към нас и изпраща кодирана информация.

Ако това беше така, Луната трябваше да играе ролята на изкуствен контролен панел, който служи на незнайно какво. Може би зелен екран? Завеса? Изкуствено устройство, предназначено да ни шпионира?

Невежеството е блаженство, а реалността е много по-странна от измислицата. Като проучвате и разпитвате за всичко, в крайна сметка ще намерите определени отговори. В крайна сметка реалността, която възприемаме, е само в умовете ни.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *