Ние не сме от Земята. Това е чужда планета!

В свещените книги пише, че Адам е направен от глина.

И после в него е вложен дух. Тогава от реброто на Адам се роди Ева. Тези хора са живели на небето. И там са имали всички възможни  блага и удобства.

Но след като Адам и Ева извършват престъпление, Бог ги наказва. Той ги гони от рая. И изпраща на Земята като наказание…

Адам и Ева са първите хора, появили се на тази планета. Този факт е отбелязан в древни книги. И именно благодарение на тези герои се е родила човешката раса. Ето защо Адам понякога е наричан бащата на всички хора.

Възможно ли е този свят наистина да не е родното място на човека? Възможно ли е да е дошъл в него някъде отвън?

Нека да помислим.

Кои сме ние? Защо сме тук? Къде отиваме след смъртта? И най-важното, защо сме изпратени на този свят?

Хората са търсили отговори на всички тези въпроси от векове. И досега сме сигурни, че животът е започнал с едноклетъчни бактерии, появили се в океана преди около 4 милиарда години. И тогава започва процесът на еволюция. В хода на това, в съответствие с променящите се условия, оцеляват онези, които знаят как да се адаптират към новите реалности. А тези, които не са могли, измират.

И накрая след милиарди години се появиха маймуни. Които са достигнали сегашната си човешка форма. Именно тази гледна точка ни предлага известната теория на Дарвин.

Но какви са фактите?

Ако говорим за едноклетъчни бактерии, живели в океана преди 4 милиарда години, тогава вероятно науката е права. Всички живи същества на тази планета наистина са техни потомци.

Но нека отбележим следното: теорията на Дарвин е просто теория. Която науката все още не е доказала реално.

Откъде са хората?

Д-р Елис Силвър, еколог, веднъж заяви, че хората не са коренните обитатели на тази планета. И че Земята не е нашият истински дом. Според учения хората са се появили в някакъв друг свят. И по някаква неизвестна причина човекът (като наказание?) е изпратен на Земята.

Досега нито един учен не е опровергал това твърдение. И не можа да приведе убедителни доказателства срещу него.

Едем

Човекът се появява и заживява в свят, в който се чувства комфортно и добре. Има всички възможни удобства. А неговият като цяло тих темперамент и спокоен характер показват, че не е трябвало да работи усилено, за да си набави храна. Вместо това той просто я получава, където иска, когато искаше. Бил е спокойно и мило създание. Там, където е живял този човек, не е било нито студено, нито горещо. По тези места винаги е имало вечна пролет.

Но изведнъж нещо се обърква. И за наказание първите хора загубват луксозния си живот. И са изпратени на днешната ни Земя.

По това време Земята, например, може да бъде затвор, където престъпниците са изпращани като наказание. Условията са тежки, трябва сам да си набавяш храна, да спиш на тревата и така нататък.

За щастие престъпниците са направени от материал, образуван на Земята в продължение на милиарди години еволюция. Тоест било е възможно да се оцелее на планетата.

Но какви доказателства има за това?
Земно притегляне

Знаем, че гравитационното привличане на Земята кара хората да се уморяват бързо от ходене. Трудно ни е да носим тежести. Мразим тежката работа. Но откъдето идва човекът, нещата са различни. Гравитацията е много по-малка в сравнение със Земята. Или може би изобщо я няма. Следователно в Райската градина хората лесно са могли да работят без умора и без никаква болка. Ръстът им бил много, много голям. Въпреки това, когато попадат на Земята, той започна да намалява с времето поради ефектите на гравитацията.

Слънчева светлина

Друго доказателство, че човекът е изпратен на този свят като наказание, е това: никой от нас не може да остане на Слънце дълго време. Всеки прегрява много бързо, ако е изложен на директните лъчи на нашата (?) звезда. Дори жителите на Африка, свикнали с топлината и Слънцето, се опитват да бъдат на сянка през повечето време.

Това обаче не важи за животните. Животните не страдат от слънчевата светлина толкова, колкото хората. Цели стада зебри, например, се разхождат под Слънцето по цял ден. И нищо не им става. Животните не страдат от заболявания, свързани със слънцето (рак на кожата), както хората. Защото са еволюирали тук.

Работа за храна

Никое животно на Земята не трябва да работи толкова упорито, колкото човек, за да си набави храна или да си купи чорапи. Човек трябва да положи доста усилия, преди да получи чаша сода. Или да си купи парче месо. Което, между другото, не може да изяде веднага. Трябва да го сготви.

Този факт също предполага, че човекът не е роден на тази планета. Там, където е живял преди, той е имал достъп до всички удобства без ограничения.

Човекът е единственото разумно същество, което ходи изключително на два крака. Това не е ли признак за извънземно същество, пристигнало от друга планета?

Разнообразие

Човекът е единственото живо същество на Земята, чиито видове не са толкова разнообразни, колкото тези на другите животни на тази планета. Всъщност в момента на Земята живее само един човешки вид, Хомо сапиенс. Но птиците, например, са около 11 хиляди вида! А това доказва, че човекът не е еволюционен представител на животинския свят на Земята. И че просто е изпратен тук отвън. Това може да обясни факта, че учените все още не могат да намерят липсващите преходни връзки между сухоземните примати и хората. Защото те не съществуват. Най-вероятно неандерталците са били истинските собственици на тази планета. Но хората просто ги изтребват и заемат мястото им под слънцето. Извънземно слънце. Именно поради тази причина хората постоянно се изтребват един друг. Те просто не могат да спрат!

И още нещо

Хората не могат да регулират телесната си температура. Ето защо имаме нужда от климатик през лятото и отоплителни уреди през зимата. Животните нямат нужда от това. Тъй като повечето от тях могат да регулират топлообмена на тялото си с околната среда при всяка промяна на времето. А много хора, между другото, просто започват да имат главоболие. Не може ли този проблем да бъде решен за 4 милиарда години еволюция?

Заключение

Всички горепосочени факти показват, че хората са дошли на Земята само преди няколко хиляди години.

Ако хората са се появили на Земята преди милиони години, нямаше да отнеме толкова време на човешкия мозък да създаде напреднала цивилизация. И щяхме да открием всички съвременни технологии преди милиони години!

Тази статия не претендира за научна и е написана с развлекателна цел от доктор Лофофор Уилямс, град Певек, декември 2022 г.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *