Скот Уоринг: Лицето на Луната потвърждава присъствието на древни извънземни на нея

Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг, известен с необичайните си открития, отново ни стъписа с последната си находка.

На снимки на повърхността на Луната той откри нещо, което наподобява човешко лице. Тази мистериозна структура, според изследователя, е там от милиони години, много преди появата на човешката раса.

Уоринг се позовава на подобно лице, открито на Марс в Сидония преди повече от 37 години. Оказва се, че това лице на Луната е идентично с това на Марс и двете са създадени от един и същ вид извънземни. За много изследователи това става неоспоримо доказателство за съществуването на древни извънземни на Луната и Марс едновременно.

Скептиците могат да възразят и да нарекат тези открития парейдолия, феномен, при който виждаме познати образи в произволни форми.

Въпреки това Уоринг, който има магистърска степен по консултиране и богат опит в уфологията, казва, че това не е просто парейдолия. Той проведе подробно проучване и стигна до извода, че тези структури са с изкуствен произход.

„Лицето на Луната и лицето на Марс, и двете са създадени от един и същ вид извънземни. Не може да е просто случайност“, казва Уоринг. „Това е ясно доказателство за присъствието на древни цивилизации на нашата Луна и Марс в миналото.“

Много хора, които никога не са изучавали артефакти в снимки, може да не забележат тези мистериозни структури на повърхността на Луната. Въпреки това, благодарение на внимателния анализ и внимателното око на учен, можем да се доближим до разбирането на това, което се крие отвъд нашето въображение.

Откритията на Уоринг повдигат много въпроси. Кой създаде тези лица? Каква е тяхната цел и смисъл? Може ли това да е началото на нова ера на изследване на космоса и доказателство, че не сме сами във Вселената? Отговорите на тези мистерии засега остават скрити, но едно е ясно – изследванията в областта на уфологията и виртуалната археология продължават да разширяват кръгозора ни и да водят до неочаквани открития.

Скот Уоринг продължава своята работа и обещава нови открития, които могат да променят нашето разбиране за произхода и мястото на човечеството във Вселената.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *