„Тела на извънземни“ в стъклени ковчези са открити в Мексико (фото)

Два мумифицирани екземпляра от неизвестни същества, които според експертите са най-малко на 1000 години, бяха открити в Куско, Перу, и донесени в мексиканската столица.

Тези мистериозни екземпляри бяха изложени на публичен показ в Конгреса на Мексико и наречени „трупове на извънземни, съобщава Daily Star.

Смята се, че откриването на тези две необичайни тела може да бъде най-убедителното доказателство за съществуването на извънземни. Съществата имат крайници с три пръста и се съхраняват в миниатюрни стъклени ковчези, което изненада учени и други изследователи.

Според официалния доклад те са били извлечени от Куско, Перу и отнесени в Мексико за по-нататъшни изследвания. Видеоклиповете от изложбата на „извънземни“ тела в мексиканския конгрес веднага започнаха да набират популярност в социалните мрежи.

Необичайно събитие, наречено „Изслушвания за НЛО“, се провежда съвместно от учени и мексиканския журналист и уфолог Хайме Маусан. Маусан и други учени изучават извънземния феномен от десетилетия. Дори бившият пилот на ВМС на САЩ Райън Грейвс присъстваше.

Под клетва пред мексиканското правителство и служители на САЩ, г-н Маусан оповести откритията си публично. Той каза на слушателите, че мистериозните екземпляри наскоро са били изследвани в Автономния национален университет на Мексико (UNAM). Учените успяха да получат ДНК чрез радиовъглеродно датиране. Смята се, че мумифицираните екземпляри са на около 1000 години.

„Тези екземпляри не са част от нашата земна еволюция… Това не са същества, които са били открити след катастрофа на НЛО. Те са открити в мини с диатомови водорасли и по-късно са се превърнали във вкаменелости“, каза Маусан.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *