Изследователи откриха в Антарктида руините на древна цивилизация

На върха на планинска верига в Антарктида изследователи са открили мистериозни артефакти, вероятно свързани с древна цивилизация.

Сателитни снимки на този изолиран регион разкриват фрагменти от структури, наподобяващи части от крепостна стена, повдигайки въпроси за минали събития, случили се в този мистериозен ъгъл на континента (Координати: 78°10’34.87″S 162° 2’27.51″E ).

Първата от тези сгради е изненадваща по размер: 32 метра височина, 26 метра дължина и 16 метра ширина. Но тази удивителна архитектура не се ограничава само до една структура – ​​открита е втора подобна структура в обратната посока, което потвърждава предположението, че принадлежат към една крепостна система.

Под първата структура има и пещера, която повдига въпроси относно възможното й взаимодействие с този комплекс. Освен това огромна тръба с размери 10 метра дължина и 5 метра ширина, пред пещерата, е изненадваща.

Тези древни структури, възможен пещерен проход (за който изследователите смятат, че може да е портал) и мистериозен цилиндър, наподобяващ НЛО, привлякоха вниманието на уфолозите. В допълнение, до първата структура можете да видите нещо подобно на антена или кран, което добавя още мистерия към това място.

Всички тези странни елементи създават уникална атмосфера и карат да се мислим за древна цивилизация, която може да е съществувала в това уединено кътче на замръзналия (сега) континент.

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *