Появиха се мистериозни самолети, които сканират градовете със зелени лазери (видео)

От февруари тази година хората започнаха да забелязват странни самолети над територията на Съединените щати, които летят над градовете и ги сканират със зелени лазери.

Самолетите се появяват, когато слънцето залязва и летят в кръгове на малка височина, сканирайки всичко отдолу. Тези самолети са забелязани във Флорида, Тексас и други американски щати.

Самолетите летят във всички посоки. Първо от север на юг, после от изток на запад. Тези самолети се появяват всяка нощ в продължение на няколко дни и продължават да се появяват на други места, като продължават мистериозно да сканират и гъсто населените райони и градове.

Журналистите се опитаха да разберат чии са тези самолети и изпратиха запитвания до всички отдели, които притежават самолети и отговарят за въздушните полети. Всички ведомства, включително военните, отговориха, че тези самолети не са техни.

Тогава журналистите се опитаха да намерят собственика на самолетите по посочените на тях номера. Оказа се, че е частна фирма, но реално не съществува на адреса, посочен в регистрацията. Това е просто фиктивна компания, която е използвана като прикритие.

Остава въпросът кой е направил това и защо тези самолети сканират градовете със зелени лазери и защо властите и военните в страната отричат ​​участието си в това, но дори не са направили опити да разследват инцидентите?

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *