Мощно изригване е станало на Слънцето

 
Слънчевите петна 1944 и 1946 , които се намират непосредствено на източната страна на слънчевия диск скоро ще се появят  на видимия диск на Слънцето.
О

В началото на януари 2014 г.  активната зона 1944 се виждаше на  Слънцето с невъоръжено око и опъваше нервите на земляните. След поредица от мощни изригвания в посока към Земята, тя се скри „от погледите“ . Но на 26 януари 2014 г. тази активна зона отново напомни за себе си.

Преди още да се покаже на видимия диск, тя изригна  мощно  радиоизлъчване тип II, което е със  скорост 839 км/сек , но коронарната маса не е насочена към Земята .

Related Posts

2 thoughts on “Мощно изригване е станало на Слънцето

  1. най-голямото слънчево изригване на 4 ноември 2003 година = Х45.
    Това събитие продуцира първия ясни доказателства за нов спектрален компонент над 100 GHz.

    Други големи слънчеви изригвания също настъпили на 2 април 2001 г.=(X20),
    28 окт 2003 =(X17.2 и 10),
    7 Септември 2005 г.=(X17),
    9 август, 2011 г.=(X6.9),
    07 март 2012 г.=(X5.4),
    Налице е голяма слънчева активност пристъп в началото на 2013 г., по-специално в рамките на период 48час започва на 12 май 2013 г., общо 4бр X-класа слънчевите изригвания са емитирани, вариращи от X1.2 и нагоре на X3.2

  2. най-голямото слънчево изригване на 4 ноември 2003 година = Х45=Влизането на оснoвния Флот на Andromeda Council=Съветът на Андромеда

    Andromedan Council се съгласи, че всички ИЗВЪНЗЕМНИ трябва да бъде отстранен от Земята, Луната и Фобос от 12 август 2003 г.

    Andromedan Council,пътува напред във времето[в тази времева линия] и установява че земята ще бъде под драконовски тиранията около 350 години от сега (около 2352 АД) и са проследени преминаването на енергия към нашата слънчева система, в (около 1995 г.).
    Специално за Земята, Луната и Марс.

    април 2003 =… В следващите 2 седмици на Casseopeans ще бъде наладъчни Андромеданците да стои и да се предприемат действия, за защита, ако е необходимо …….. позициониран между луната и слънцето …….. Андромеданците ще се наемат 12 metaplasmic на магнитни устройства за преобразуване разположен по цялата земя …. те ще се създаде хармонична честота мрежа, която ще резонира , за да наруши всички „на Съвета от 9“ честоти и настройка праг щит около Земята от април 2003 ……

    май 2003 г.= ……. на Casseopeans са се срещали с „Съвета от 9“ ….. на Casseopeans са заявили, че „Съветът на 9“ трябва до края на месец май 2003 г. до предадат и разбият всички свои ядрени оръжия за война, да спре излъчването на всички за контрол на ума честоти, спре всички действия на война на земята и да се даде възможност на всички граждани да действат безпрепятствено ….

    2003 начало =1999 среща Andromeda Council със [сиви + рептилиите] окупирали Земята

    В обновените си контакти, започващи септември 2010 г., Tolec посочва, че Съветът Андромеда го информира, че Съветът се е срещнал и реши на война за освобождение на Земята, Луната и Марс около 1999 време Earth.

    Сивите Орион и Драко рептилиите са злоупотребяващи хората на Земята, и лъчезарните отрицателни честоти към Земята от Луната и от Фобос, спътник на Марс.

    Андромеданците бяха отишли ??напред във времето и са открили, че ако сиво-рептилиите беше позволено да продължа с тяхната злоупотреба окупация на Земята, Луната и Марс, сиво-Влечугите ще създадат „тирания“ в този сектор на вселената.

    Самите и изключително много звездни системи Андромеданците ще бъдат засегнати негативно[конфликта ще се пренесе в съзвездието АНДРОМЕДА].

    Ето защо Andromeda Council реши да отмени закона за ненамеса и водят война за освобождение, че е отишло в продължение на приблизително 9 години 2003 до 3-то тримесечие на 2011 година.

    A война в космоса

    Представителни Andromeda Съвета Tolec държави , „война в космоса, в много случаи се случват само външната страна на“ Earth пространство „в течение на около девет (9) години с времето на Земята, е като на това трето тримесечие на 2011 г. във финалната фаза почистване .

    Тази война е най-накрая свърши. Готово. Завършил. Както Tolec за Съвета Андромеда, мога да ви кажа на моите колеги са имали дълго, трудно, трудно война.

    Аз ще добавя, тази война е спечелена от „добрите момчета“ … от обединените сили на системите на държавите-звездни и планети на Съвета Андромеда, тези със Земята и земните хора най-добрите интереси в техните сърца, умове и души.

    „Това прокси война, за да освободи Земята от хиляди години на отрицателна енергия бомбардиране, манипулация и контрол, се води от името на Земята – от звездна система и планетарните раси членки на Съвета на: Andromeda Съвета Тези членове, които понасят на. тежест е най-голямата сума на бойна включени:. Арктур, Тау Сети, и Процион Вноските на хората Процион са особено ценни, защото са научили слабостите на тези злонамерени заплахи – те научили как да „помиришат“ ги навън и ги победи хора от Процион просто наскоро се освобождават в рамките на последните 12 години с времето на Земята.

    „Така, че Съветът може да се намеси от името на Земята, бяха проведени обширни дискусии, както и нов закон беше приет през езда, което е повсеместно известен като“ Прайм директива „за ненамеса?

    A в съзнание, колективното решение беше взето от Съвета да пробие прецедент и ще направим това … защото хората на Земята, които живеят на трето двумерен живот просто не са имали четвърти двумерен физиологията, знания, инструменти, или технология, за да спечели.

    „Тази война се води за да се осигури пълна свобода на планетата Земя и нейните хора от заплашителна намесата на основно две регресивни раси: рептилиите от звездната система Алфа Draconis и Хидра, и специфичен сорт на ренегат“ Сивите „, които сега живеят в Орион звездна система.

    Тези Greys са потомството на Зета Ретикули, които не са били дом на Зета Ретикули 1 или 2, в най-малко няколко хиляди години.

    „Земята не е единствената планета, те са тероризирани.

    От това, което съм научил, че има най-малко още 21 планети, които трябва да бъдат освободени от тези заплахи.

    За щастие, те могат да бъдат бити, както е посочено от освобождението на народа Процион от тези злобни, егоцентрични, егоистични … живот източване лица.

    http://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=en&u=http://www.examiner.com/article/et-council-war-with-grey-draco-reptilian-ets-is-won-no-false-flag-et-invasion&prev=/search%3Fq%3Dandromedans%2Bwar%2Bin%2Bspace%26safe%3Doff%26client%3Dopera%26hs%3DZ0q%26sa%3DX%26biw%3D1366%26bih%3D660

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *