Залата на седемте магьосници в Тибет: „Когато заплаха надвисне над Земята, те ще се събудят и ще започне нова ера“

Германски, британски, а по-късно и американски изследователи отидоха в Тибет, за да общуват с носителите на древното знание.

След десетки проверки само на малцина беше разрешен достъп до светинята. Един от онези, които са имали възможността да видят със собствените си очи легендарната Зала на седемте магьосници, е Ървинг Тошевски, който е живял в планините на Тибет повече от 44 години.

Има доста споменавания за това място. Повечето вярват, че това е просто приказка и няма Зала на седемте магьосници. Ървинг Тошевски, който пристига в Тибет като изследовател и става монах, обаче опровергава тези съмнения. Според него в планините има много пещери с наследство от предишни цивилизации.

Тук лемурийците седят в състояние на самадхи в продължение на милиони години, атлантите се съхраняват в саркофази (и всъщност вечни капсули), има подземие, където пътуващите до Шамбала и други светове „спят“. За да видите всички тези чудеса със собствените си очи, трябва да прекарате десетилетия в служба, да се посветите изцяло на практики и учения и едва тогава достъпът ще бъде разрешен.

„Когато заплаха надвисне над Земята, те ще се събудят и ще започне нова ера.“ В резултат на това британският изследовател решава на 23-годишна възраст да отиде в Тибет. Там той се установява и започва да попива знания, култура, практики, идеи за светове и вселени. Година след година Ървинг постигна нови нива. Той успя да премине изпитанията на вода, огън и студ.

Тялото му се научи да издържа на изгаряния и измръзване и при -35 градуса човекът можеше да седи неподвижно и да медитира без вреда за тялото. Но най-важното не са физическите постижения, а духовните. Британецът многократно е бил подлаган на различни изпитания по пътя си и всеки път е доказвал своята истинска и безкористна жажда за знания. В края на едно трудно пътуване, продължило повече от 40 години, мъжът получи разрешение да посети Залата на седемте магьосници.

Неговият духовен наставник, 97-годишен старейшина, веднъж каза, че е дошъл моментът, когато е дошло време той (учителят на Ървинг) да напусне физическото си тяло и да отиде при своите предци. Но първо трябва да му покаже главната светиня на човечеството – същата тази зала.

Независимо какви войни и бедствия има на Земята, седемте магьосници, участвали в създаването на човека, се скитат из паралелни светове и поглъщат информация от милиарди други измерения.

Но ако надвисне заплаха, те ще се събудят и ще започне нова ера. Това вече се е случвало няколко пъти с предишното човечество: лемурийците, атлантите, бореите, преадамитите и много други.

Една ера в планетарен план е реорганизация на съществуващия свят. Законите, физиката, химията ще се променят, материята и енергията, пространството и времето ще се променят. Хората ще престанат да съществуват, но животът няма да свърши дотук.

Той ще се промени. Земята е един от ковчезите на физически и духовни същности. Огромна лаборатория на живота. Тук се раждат фундаментално нови видове, достигат интелигентен етап, след което излизат отвъд ковчега (родната планета) и започват да се разпространяват из цялата Вселена. Десетки цивилизации вече са успели да напуснат Земята. Мнозина загинаха, без изобщо да отидат в космоса. Физическото развитие – изграждането на апарати – е само една от възможностите. Другият е духовният път, който позволява на човек да се скита с етерното тяло. Има и трето направление – съчетание, най-висока степен на цивилизация. След като достигнете това ниво, вие сами можете да станете творци и да разберете безкрайния живот.

В края на краищата, за да станете пазители на ковчезите на живота, е необходимо да преодолеете такива бариери като пространство, време, материя, енергия и други елементарни компоненти на вселените. Ние сме само едно поколение в този експеримент. Нашата задача е да продължим напредъка. Развитието е единствената цивилизационна цел. Без него няма смисъл да съществуваме.

Първият е, че човечеството ще достигне еквивалентно на тях ниво и ще напусне ковчега на живота. Тогава великите магьосници ще се върнат в телата си и ще започнат нов кръг на цивилизацията. Второто е, че над планетата виси някаква заплаха. Те ще се събудят и ще спасят творението си от унищожение. Важно е опасността да не идва от самите хора, иначе те ще бъдат унищожени за една нощ. Ървинг Тошевски твърди, че магьосниците изглеждат почти като хора.

Те са в прозрачни гигантски купи, потопени в желатинова течност. Техните физически тела изглежда се състоят от най-фините влакна, които са постоянно в движение, вероятно запазвайки първоначалната си форма. В същото време е невъзможно да се доближите до тях. Невидимо поле защитава Залата от въздействието на физичните и химичните закони. Те са извън тях. Преди това екстрасенси и медиуми вече бяха разказали на обществеността за седемте магьосници. Погрешно обаче са смятани за Ламата, Тисулската принцеса, магьосника Радомир и др. Всъщност те са напълно различни и са защитени.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *