Нибиру все пак съществува и вече оказва все по-голямо влияние на Земята? (видео)

Nibiru__The_Movie_Planet_X_RevealedПоследният релийз на потребителския канал в YouTube The Higher Truth Channel представи доказателства, че всички прогнози, направени във видеото от 15 април, 2014 г., въз основа на идеята, че кафяво джудже, наречено „огромен обект“ се намира в съзвездието Водолей, може да са доста верни.

(Видеото с плашещото предсказание е последно)

В основата на прогнозите са предположения, че това, което преди е наблюдавано в съзвездието Водолей, в действителност, не е било слънчева аномалия, а по-скоро „огромен обект“.

Като част от теста, доказващ съществуването на това небесно тяло, се предполага, че обектът трябва да предизвика клъстерни земетресения с магнитуд 6 бала. По-специално, прогнозирани бяха най-малко четири събития за една седмица по-силни земетресения, а също така са прогнозирани и пет земетресения в 10 – дневен период.

Имаше и предупреждение за повишена активност на болиди през април и май, суша, торнадо. В допълнение се прави и много подробна прогноза на ситуацията на Западния бряг на САЩ.

Всички тези предсказания са се сбъднали. Тестът бе наречен „тестът на Нибиру“. И вие можете да проверите сами как това наистина работи, пише онлайн изданието за алтернатива новини beforeitsnews.com.

Първото видео е доказателство, че тези прогнози се сбъдват, а второто видео накратко припомня предишните хипотези и логика, повлияли на формирането на идеята, говореща за това, че много от екстремните метеорологични събития и аномалии, не са свързани със слънчевата активност, а с влиянието на кафявото джудже, намиращо се в момента в съзвездието Водолей.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *