НЛО се появиха над Ню Йорк

CAM00108.jpgТайнствена светлина в небето, така изплаши някои жители на Hunts Points, че те, след като се обърнали към властите, могли да дадат само едно обяснение на случилото се: пристигане на извънземни от други светове, пише nypost.com.

„Летящият кораб“ се движи много бързо над East 149th Street и the Bruckner Expressway, ужасена казала жена на оператора в спешната служба 911 в събота вечер, твърди източник на FDNY. Juan Marrero, казва източникът, също е имал „близък контакт“. „Гледам нагоре и виждам огненото кълбо, то лети със свистене, а след това и другото!“ – Казва Marrero, 57 годишен, любител на гълъби, който бил на покрива на къщата си в 23:30, когато видял две ярки светлини, оставили след себе си следи в небето.

„От едната страна на небето до другата те преминаха твърде бързо за да са самолети,“ – казва A. Моралес, на 25 години. Той също видял бързото кълбо -и направил всичко възможно за да заснеме обектите. “ Аз не знам какво беше това, но те се движеха с безумна скорост „.

Това не е първият път, когато местните жители разказват, че извънземни пътешественици, пристигат от друга галактика, за да проверяват предградията на мегаполиса. Необичайни светлини в небето са били наблюдавани в същата област през миналата година и през 2011 г., казва Райън Спраге, който се определя като „UFO журналист.“

„Определено мисля, че това са аномалии, които потенциално са предизвикани от нехора,“ казва Спраге.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

2 Replies to “НЛО се появиха над Ню Йорк”

  1. gatev14

    Първо ,като пишете че има видео се постарайте ,моля то да е представено и още нещо….. по мое и на някои познати мнение старата ви страница беще доста по нагледна и прегледна.

    • Самурай

      Никъде не пише, че има видео. За темата е така, но старата Gogle я отхвърли, била стара. Засега не сме открили по-добра от тази.

Comments are closed.