Големият адронен колайдер освен научен, е и тъмен окултен проект

1Появяват се все повече независими свидетелства, че проектът на ЦЕРН – Големият адронен колайдер – е не само научен, но и окултен. В същото време проектът се ръководи от група черни жреци от задкулисието.

Голяма част от този проект се намира в землището на окултната община Saint Genis Pouilly, която е известна още от времето на Римската империя под името Apolliacum. Това общество е посветено на боговете – разрушители (Aполион, Хор, Шива), и е имало на своя територия античен храм, който сега се намира в самото сърце на ускорителя.

И съвсем не е случайно, че в непосредствена близост до седалището на ЦЕРН има статуя на Шива. А Шива е именно разрушителното начало на Вселената, който е натоварен със задачата за пълното и унищожение, преди новото сътворение. Освен това ЦЕРН е единствената корпорация, която използва в своите дейности религиозни статуи.2

Така че нека се запитаме: какви „научни експерименти“ могат да провеждат „учените“ от тази корпорация, чиято работа се извършва „под егидата“ на бог-разрушител? Само тези, които могат да поставят човечеството и планетата ни под заплаха от пълно унищожение.

А и ръководството на кампанията дори не крие своята дейност. Директорът на ЦЕРН по изследванията и научното развитие Сергио Бертолучи заяви: „През вратата между измеренията в Големия адронен колайдер може да излезе „нещо „. От тези „врати“ може да се появи нещо, или може би ние ще изпратим нещо през тях „.
По този начин, въз основа на това твърдение, може да се каже, че основната цел на тази организация е откриването на пространствено – времеви „портал“, който може да се сравни с „портите на ада.“ Възможно е, че именно това е необходимо на инферналните същества, които служат на черните свещеници, за да проникнат в нашия свят. Затова техните слуги са създали този проект.

Някои изследователи смятаха, че следващият опит да се „отворят“ тези „порти“, с помощта на сблъсъци на частиците ще се реализира в края на септември 2015 г., приблизително в интервала от 21 до 23.

Ще успеят ли? Не успяха!  Защото Силите на Светлината, също няма да останат безразлични към дейността на черните свещеници и, очевидно, с тяхната намеса могат  да се обяснят всички неочаквани проблеми с Големия адронен ускорител.

Но ЦЕРН отново и отново ще прави такива опити, защото съзнанието на основните спонсори на проекта е изцяло под контрола на черните адски същества.

Европа реабилитира магьосници и вещици

Властите на Нюпорт, малък курортен град на белгийското крайбрежие на Северно море,  реабилитираха 17 местни жители, които през 17 век, са били изгорени на клада, съобщиха местните медии. „От името… Continue reading „Европа реабилитира магьосници и вещици“

Масонски заговор или вербуване за MI- 6? Нова поява на загадката „Cicada 3301″

На  6 януари 2014 г. започна третият кръг на загадъчната криптографска онлайн игра „Цикада 3301″, която има за цел да открие “ високоинтелигентни хора“, пише кореспондент на The Independent ,… Continue reading „Масонски заговор или вербуване за MI- 6? Нова поява на загадката „Cicada 3301″“

Илюминатите излязоха на светло

Илюминатите   официално обявиха, че тайното става явно. Те излизат от  тайната с  официална страница на Facebook (https://www.facebook.com/illuminatiorganization) и Twitter (https://twitter.com/illuminatiam) , с  официален сайт – http://www.illuminatiofficial.org/ и канал на YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCs40CAxgbSVyQ8LDilAgx8w) … Continue reading „Илюминатите излязоха на светло“

 

Related Posts

One thought on “Големият адронен колайдер освен научен, е и тъмен окултен проект

  1. Шива е почитан като бог-разрушител и страшен враг на демоните и закрилник на аскетите, отдаващи се на съзерцание.[1]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *