Марс: Динозаври, пирамиди, сфинкс… (видео)

Някои уфолози спокойно могат да бъдат наречени ​​марсиански археолози, тъй като  винаги намират нещо на Червената планета. Разбира се, не точно на нея, а само на снимките, които изпраща от там ровърът Curiosity. .

pic-10-03-2016-1720462

Например, един от най-ревностните виртуални археолози , Скот Уоринг, който отдавна е убеден в това, че на Червената планета има, или поне е имало разумен живот, наскоро „изкопа“ нещо като останки от тиранозавър. Главата на чудовището той е забелязал в руслото на отдавна изсъхнала марсианска река.

Разбира се, това може да бъде всичко, игра на светлини и сeнкi, както в случая с марсианския сфинкс, който се оказа купчина от камъни, създавайки илюзия за голямо каменно лице. Скот, обаче, е уверен, че служители на НАСА, специално в този случай са публикували снимки с много ниска резолюция, по коiто е почти невъзможно да се определи какво е в действителност.

Уоринг веднага бе подкрепен от друг марсиански археолог, който, както се оказва, също е намерил няколко снимки, на които могат да се видят останки от динозаври, които доказват – на Червената планета някога са бродели праисторическите влечуги, както и на нашата Земя.

Марсианските пирамиди

Поради това е напълно възможно, че напреднала цивилизация на Марс също е имало. Защото има много доказателства. Например, през лятото на миналата година на Червената планета дори бе забелязана пирамида, която е трудно да се обърка с обичайна скала. И сега – ново откритие: тристепенна пирамида (виж видеото), която, разбира се, отново е „изкопана на снимките, изпратени от марсохода.

pic-10-03-2016-1720463

НАСА отдавна не коментира тези констатации на доморасли онлайн археолози. Безполезно е, това само налива масло в огъня, и кара да вярват в тези фантазии огромен брой интернет потребители. Ето защо служителите на американската космическа агенция заемат позицията на мъдър и безпристрастен наблюдател.

Ето какво мисли Скот Уоринг. Първо, американците са летели до Луната. Е, и какво от това? Картината се е изяснила? Не. Усвояването на Марс ще се проведе по същия сценарий, ако не и по-зле. Земляните ще бъдат помолени да напуснат чужда територия, която вече е заета, както се случи с Луната. А на обикновените хора ще продължават да им пудрят мозъците, ако светÿt не се промени към по-добро, като например ние да се освободим от властта на световното правителство и влиянието на мрачните извънземни сили, които стоят зад тези илюминати.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *