Гениално:Ето защо мъжете и жените мислят по различен начин!

Не е тайна, че за мъжете и жените винаги е било трудно да се разберат напълно един  друг. Но експертът по семейните отношения, и комик Марк Гангор знае каква  е причината.

Мъж и Жена

Жените са много по-сложни създания, отколкото  мъжете. И знаете ли защо? Защото нашите мозъци са различни. Нека да започнем с мъжете. Мозъците на мъжете са уникални. Те имат отделни кутии за всичко. Ние имаме  кутия за колата. Кутия  за пари. Кутия за работа. Кутия  за деца. Дори и кутия за майка ви някъде в мазето.

Кутиите са навсякъде. И има едно правило: да не се докосват другите кутии. Например, когато мъжът  обсъжда нещо конкретно, той отива до определена кутия, отваря я и обсъжда  точно е това, което е в нея. След това   затваря кутията и я поставя на място и, като  внимава да не  закачи другите кутии.

Женските  мозъци в това отношение не са като на мъжете. Те са една голяма топка от проводници. Всичко е свързано с всичко. Парите са свързани с колата, колата с работата, а  децата с майка й. Това е като мрежата на  интернет, работи със  специален вид енергия, която ние наричаме емоции. Ето защо жените помнят … ВСИЧКО!

Защото ако влагате в някое  събитие емоции, то светва в паметта ви, и вие никога няма да  го забравите. Същото нещо се случва и с мъжете. Но много по-рядко. А жените са склонни да се притесняват  за  всеки детайл. Е, това им харесва!

Най-интересното е, че в съзнанието ни има  тайна кутия, за която повечето жени не знаят. В нея няма нищо. В действителност, ние така и я  наричаме „кутия с нищо.“ А  това е любимата ни кутия. Мъжете поглеждат в нея винаги, когато имат възможност! Ето защо мъжете понякога се държат като зомбита в продължение на няколко часа, вторачени в телевизора или в  поплавъка на въдицата. Да, ние наистина можем  мислим за „нищо“, това  дори учените са доказали!

А жените не умеят така! Мозъкът им никога не спира. Те не са в състояние да разберат „кутията с нищо“, това ги влудява! Съгласете се –  нищо не дразни една жена така, както вида на мъж, който не прави нищо! Не е ли така? :)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *