Дебилизиращите новини – щрихи за 19 декември

Новините по илюминатските медии, такива като Нова, БиТиВи, БНТ, имат една цел -вкарване в дълбока дебилщина  на зрителите.

Шампион днес е репортерка от БиТиВи, която казва:
„Здравната Каса в края на годината е на червено с малко над 50 милиона лева“. А зад гърба и има заставка, че тези „малко над 50 милиона лева“ са „малко над 55 милиона лева“.

В БиТиВи явно 5 милиона лева ги нямат за нищо???

По БНТ тържествено обявиха, че причината за взрива в Хитрино е това, че машинистите са карали влака с два пъти по-висока от разрешената скорост.

Не  споменаха обаче КАКВА Е БИЛА РАЗРЕШЕНАТА СКОРОСТ и каква е БИЛА ДВА ПЪТИ ПО-ВИСОКАТА СКОРОСТ.

А после кротко добавиха, че машинистите са прибрани в ареста от …. психиатрията….

По времето на комунизма в психиатрията вкарваха само онези, които не се поддаваха на директните заплахи на КГБ и на КДС….

Накрая БНТ завърши след „новините“ си с една емблематична реклама на Денди Прешъс Метълс с логото: „Продължаваме златните традиции….“

Та така с новините:   “Винаги казвайте истината, казвайте много истини, казвайте много повече истини, отколкото очакват от вас, но никога не казвайте цялата истина.”

 

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “Дебилизиращите новини – щрихи за 19 декември”

  1. Петър Филипов

    Въпросът е защо изобщо да се гледат новини, при положение че не отразяват реалността на зрителя. В новините няма да кажат че комшията ти е починал, освен ако не е смайващо/потресаващо. Защо продължаваме да се фокусираме върху новините, всеки божи ден? Това е повече от токсично според мен. Като наркотик, цял живот всекидневно по 1 доза минимум. Искам да Ви кажа, че отказването от новините е много трудно, абстиненцията е психическа и доста силна. Когато зрителя вечеря и слуша по новините как взрив разкъсал хора на парчета, автоматично премахва фокуса от вътрешните си проблеми към външни независещи от него такива и точно там е проблема. Един вид че има много по важни неща от теб върху които трябва да се фокусираш сега, ти си незначителен не мисли за живота си че е скапан гледай тука в Африка си е..ло майката пий една ракия и щи мини, и така до края…

Comments are closed.