Молитвите на д-р Джоузеф Мърфи, с които ще управлявате съдбата си

Един от най-известните философи и писатели издига теорията, че можете да управлявате живота си със силата на мисълта. Сега тази теория е доказана и се използва от хората по целия свят.

Авторът на тази теория е д-р Джоузеф Мърфи. Той е автор на около 30 книги за това как да използваме силата на подсъзнанието си и да го насочваме в правилната посока. Неговите авторски, специални молитви са подобрени и са особено ефективни утвърждения за всеки ден.

Силата на ума

Идеите на д-р Мърфи се основават на факта, че всеки човек се програмира сам за успехи и неуспехи. По този начин, правилната настройка на ума ви позволява да променяте целия курс на живота си.

Защото единственият ни наистина ужасен враг са нашите мисли. Понякога те изграждат неправилно, негативно подсъзнание, което оформя нашия живот и съдба. Съдбата не е предопределена и не е написана за нас преди раждането. Това е нещо променящо се и динамично. Със силата на своя разум можете да променяте обстоятелствата, и да постигате успехи във всяка област на живота.

Молитвите на д-р Мърфи

Молитвите му не са молби, те не носят тъга и сълзи. Това е свободен и понятен диалог с Вселената, и той насочва нейната енергия към вас. Единственото нещо, което свързва тези научни молитви с религиозните – е искреността. Необходимо е думите да излизат от недрата на душата ви. Само по този начин можете да получите всичко, което искате.

Ние избрахме най-добрите от молитвите за успех в различни сфери на живота:

Финанси
„Бог е моята мигновена доставка, задоволяваща нуждата ми точно сега“;
„Получавам повишение и добавка към заплатата. Тези идеи са потопени в подсъзнанието ми, и аз знам, че те ще се превърнат в реалност „;
„Всеки, който идва тук, е благословен и процъфтява, пълен с вдъхновение и се обогатява по всякакви начини.“

Любов
„Аз обичам себе си, обичам Бог и обичам всички хора около мен. Те го разбират, така че е винаги са готови да ми подадат ръка“;
„Любовта расте в мен, изпълва ме и се излива зад границите на съзнанието ми. Аз съм готов да я споделя с всички. „

Здраве
„Аз живея в мир и радост, защото Бог винаги се грижи за мен“;
„Аз съм силен, не само по дух, но и с тяло, затова съм готов за всякакви изпитания“;
„Аз съм здрав и пълен с енергия за изпълнението на всички дела в този ден.“

Отстраняване на проблеми

„Очакването на късмет ще ми донесе успех във всичко, което правя“;
„Всичко, което имам – това е разбирането на моите слабости и осъзнаването, че вярата в мен ще ми помогне да преодолея всички трудности“;
„Аз променям съдбата си със силата на мислите си“;
„Аз приветствам Божественото в себе си. Бог говори, мисли и действа чрез мен. „

Не забравяйте, че успехът – това не са само нови мисли, а също така и избавяне от старите. Често мислите, от които е необходимо да се отървем, твърде здраво са заседнали вътре в нас, така че се запознайте с тях по-добре, за да направите място за нови идеи и нагласи.

Молитвите на Джоузеф Мърфи трябва да се четат всеки ден по два пъти – веднъж сутрин, в началото на деня, когато се събудите, и втори път – когато отидете в леглото. Джоузеф Мърфи казва, че само с правилните мисли и емоции можете да постигнете успех в любовта и бизнеса. Ако не можете да четете тези молитви сутрин, правете това редовно вечер. С течение на времето тези думи ще станат ваши мисли и ще превърнат в настройки, създавайки канал за комуникация с Божественото.

Как да контролирате собствената си съдба

Съсредоточете мислите си в една посока. Ако ви измъчват проблеми в личния живот, използвайте молитвата за любов, ако са ви малко парите, четете молитвата за финансов успех.

Първо решете най-неотложните проблеми, а едва след това можете да преминете към нещо друго. С ежедневните повторения ще бъдете в състояние да стигнете до успеха много бързо. Ще се научите да контролирате собствената си съдба, а не сляпо да следвате шанса и волята на хората около вас.

Вашата съдба зависи от вас, така че не губете контрола си над нея.

Вълшебната молитва на д-р Джоузеф Мърфи ще преобрази мигновено вашия живот 

Всеки заслужава да научи тази молитва, която може по чудо да промени живота му. Нейното въздействие е много силни и винаги работи. Резултатите ще бъдат невероятни. След като прочетете тази…

Continue reading „Вълшебната молитва на д-р Джоузеф Мърфи ще преобрази мигновено вашия живот“

Тибетска молитва за изпълнение на желанията

Можете да вярвате или да не вярвате. Да разбирате или да не разбирате текста,  просто четете и произнасяйте  на глас  всичко, което е писано. Ако преди да започнете каквото и…

Continue reading „Тибетска молитва за изпълнение на желанията“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *