Конспирации: Наистина ли Международната космическа станция се намира в Космоса? (видео)

През последните години все по-голяма популярност набира теорията, че Международната космическа станция всъщност е измама, в която участват 14 страни, включително Русия и Америка..

Уфолози и конспиролози намират все повече косвени доказателства, че никаква МКС няма на орбитата на Земята, а всички видеоклипове, които се снимат вътре и извън станцията, са фалшиви. И едно от тези доказателства бе получено преди няколко дни, пише еsoreiter.ru).

Американците Скот Тингъл и Марк Ванде Хей, както и японецът Норисига Канай, за които се казва, че в момента са на борда на космическата станция, наскоро дадоха интервю на живо.

Специалистите разказаха на зрителите за живота извън Земята и експериментите, извършвани в МКС. С една дума, това беше едно забележително излъчване, подобно на което вече има много. Инженерите изглеждаха в състояние на безтегловност, както се предполага.

Но когато интервюто стига до края си, се случва нещо много странно. На видеото се появяват  значителни смущения. И което е най- интересното: тези смущения се появяват само в тази частта на кадъра, където се намират астронавтите.

 

Всичко това е много странно и дори страшно, казват редовните потребители в интернет мрежата, които се интересуват от тайните на космоса …

 

 

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *