Завладяването на „извънземните“ технологии от: V част

Hotel de Bilderberg, scene of the first conference in 1954

Билдербегската група включва най-богатите хора, банкери, големите бизнесмени, политици, които днес са под егидата и ръководството на най-богатите американски семейства, е основана през 1954 г. в малкия  холандски град Арнем.

Първата среща на групата представители на най-богатите се провежда в хотел „Билдерберг“, в покрайнините на Арнем  и поради това получава името „Билдерберг“. Дневен ред на тази среща, както и на последвалите са ето тези въпроси:

1. Създаване на единно световно правителство

2. Контрол върху раждаемоста на планетата и намаляване  населението на света до 500 милиона

3. Регулиране и контрол на природните ресурси на планетата

4. Пълен контрол и управление над населението на Земята.

Членовете на Bilderberg Group в Съединените щати са собствениците  на  Федералния резерв, семейство Ротшилд, президентът на американската „Световна банка“  Пол Улфовиц, президентът на банка „Chase“ Джеймс Даймън и  семействата Морган и  Рокфелер. Групата включва и Джордж Сорос, Збигнев Бжежински, Хенри Кисинджър, Бил Гейтс и т.н.

Тези хора също така се наричат „Илюминати“ (просветени). Възниква въпросът: Дали „Илюминати“ по някакъв начин са свързaни с бившата група на „Дванадесетте“? Кой финансира научните изследвания и разработки на последните? За проучване и разработване на извънземните технологии, според бившия канадски министър на отбраната Пол Хелиър, скрито от канадските и американските данъкоплатци всяка година се харчат повече от един трилион долара (!).

Това е почти два пъти повече, отколкото е   официално определения  военния бюджет на САЩ за  2008 година.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *