Намерен е „земен“ храм на извънземните

Секретен бункер, скрит дълбоко под земята в пустинята на Ню Мексико, може би, е „космически храм на извънземните“, собственост на Църквата на сциентолозите, пише авторът на нова книга за сциентологията Джон Суини.

Районът е обозначен под формата на два диаманта, заобиколени с двойка пресичащи се кръгове, съобщава британският вестник The Sun. Не далеч от символа се намира частна писта, построена  за да обслужва скандалните  църковни лидери.

Огромният комплекс се намира в близост до Mesa Huerfanita, Ню Мексико, близо до Санта Фе и Розуел, места , където са  наблюдавани много предполагаеми НЛО.

Журналистът от Би Би Си  и автор на книга за сциентологията Джон Суини твърди, че църквата е изградила подземно помещениe за случай на ядрена катастрофа. В сложни лабиринтi са скрити кoфчежета от титан, в които се намирaта златни дискове със записи на оригиналните текстове на основателя  на сциентологията Л. Рон Хъбард, съобщава Daily Mail.

Сред членовете на „Църквата на сциентологията“ са  такива известни личности като Том Круз, Джон Траволта и Кърсти Али.

Това е  религия, която предлага точния път, водещ към  пълно разбиране на   своята духовна природа  и специално отношение към себе си, семейството, групи хора, всички форми на живот, материалната вселена, духовната  вселена и Върховното същество – се  казват на сайта нейните поддръжници.

Знаците, открити в пустинята, се предполага, че може да помогнат на сциентолозите да се върнат на Земята, след бягството им от планетата, което те трябва да направят в бъдеще, за да избягат от „Армагедон“, пише Daily Mail.

Църквата на сциентолозите засега не отговаря на исканията на журналисти да коментира подробности за откритието.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *