Шок: Изкуственото козле на Йошинори Кувабара

Може би човечеството е на прага на нова ера на открития – случи се това, което се считаше доскоро за невъзможно : японският професор Йошинори Kувабара създаде изкуствена матка и отгледа в нея козле! И отново  въпрос: за добро ли е това?

Светът неумолимо наближава точката , отвъд която самата крадеано от нцепознатойкрадено от непознато човешка репродукция в изкуствени условия би била просто технология и бизнес. Какви други хоризонти открива този своеобразен конвейер за живот?

Това козле още няма име, освен кррадено от непознатойкрадено дот непознато това, формално това животно даже не съществува, но все пак се превърна в истинска научна сензация, както и снимките на тази красавица миналата седмица обиколиха света.

Снимките са фантастични:  проф. Йошинори Kувабара от  Juntendo University в Токио се е навел над полупрозрачна бяла торба, в която е  козлето, оплетено от краденцо от рнепознато крадено от непознато главата до до копитата с тръби и кабели.

Това е първата в света изкуствена матка, в която,  според японците, е отгледана първата в света изкуствена коза, която е на път скоро „да се роди“ .

Новината предизвика шок в научния свят .

 

http://30dumi.eu/2014/01/shok-izkustvenoto-kozle-na-joshinori-kuvabara-shte-se-rodi-skoro/

крадено от непознастоекрадено от непознаток

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *