Преди да заспите поставете важна задача на вашето подсъзнание

Вашето подсъзнанието обича да работи, докато тялото ви изпълнява други по-лесни задачи. Това може да се докаже много лесно, като се  запитате колко добри идеи  сте имали по време на пътуване в обществения транспорт или при вземане на душ? Когато сте спокойни, малко разсеяни, вашето подсъзнание в този момент е в най-добрата си форма.

Използването на подсъзнателни запитвания може да подобри вашата мотивация. Да ви помогне да станете по-щастливи. Да увеличи вашето емоционална възприятие.

Вие ще забележите подобрение за по-малко от месец.

3 стъпки за изпращане на подсъзнателна задача, което ще ви отнеме само пет минути:

Стъпка 1

Преди да изключите осветлението, затворете очи и си мислете за желанието си една минута. Може да бъде всичко. В най-добрият случай трябва да се  започне с нещо малко. Не бихте пожелали до  края на месеца да станете астронавт, нали? Вашето подсъзнание, разбира се, работи ефективно, но не чак толкова.

Стъпка 2

Представяйте си 2 минути, че сте постигнали желанието си. Дали това е желанието да тичате сутрин преди работа или за здравословна диета, това трябва ясно да се визуализира в конкретна ситуация. Да кажем, че искате да започнете да тичате преди работа: Представете си, че   ставате няколко минути по-рано от обичайното, обличате спортно облекло, обувате маратонки и излизате на чист въздух. След това можете да започнете джогинг, наблюдавайки как слънцето изгрява над сградите, птиците пеят и вие  се чувствате добре.

Стъпка 3

Трябват ви още  две минути, за да си представите  усещанията и чувствата по време на изпълнение на вашето желание. Какво чувствате, когато се връщате към дома си, след като сутринта сте тичали? Прилив на енергия? Без значение какво искате да постигнете, представете си, че вече сте постигнали това и се радвате на тази емоция вътре в себе си. Потопете се в това усещане напълно, а след това заспете, и нека вашето подсъзнание свърши останалата част от работата.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *