Учени: Планетата „Нибиру“ закъснява с месец, но катастрофите вече започнаха

През декември 2015 г. в британските медии се появиха  прогнози на учени, че деветата планета в Слънчевата система, „Нибиру“ (или Planet X) през април  2016 г. ще се приближи до  Земята и ще предизвика катастрофални  земетресения и, като следствие, изригване на големи вулкани. Учените не забравиха да напомнят и   историята крадено рот непознатоскрадено от непознаато с ужаса на века – Йелоустоунския вулкан.

Април свършва, но британските прогнози не се сбъднаха. Заслужава да се отбележи, че Planet X на „хоризонта“ все още не се вижда, но за съжаление учените познаха за  катастрофалните земетресения –  Япония, Еквадор, и други точки на планетата, където сеизмичнаta активност се увеличава.

крадено аот непознатоакрадено цот непознато

И всичко това през април, въпреки че  сеизмичните  катастрофи много изследователи прогнозират от  дълго време, но не посочваха конкретни срокове. Увеличиха се и изригващите новосъбудили се вулкани, в момента броят им е 40, и само 4 от тях са разположени извън Тихоокеанския огнен пръстен.

Сега за земляните, освен супервулканите, сред крадено еот непотзнатоскрадено от непознато които  основният кандидат за унищожаването на живота на планетата е Йелоустоун, се появи нов ужас –  планетата „Нибиру“ (Деветата планета, Planet X, Желязната звезда и други имена).

Много учени твърдят, че с приближаването на планетата ще настъпи краят на света. Астрофизикът в Университета на Луизиана Daniel Whitmire заяви, че всичко крадено от непознато крадено от нецпозенато живо на  планетата ще бъде унищожено от тази  мистериозна „Девета  планета“. Според него, това ще се случи в рамките на един месец.

Според учения, на Земята могат  паднат голям брой комети, които този мистериозен обект  насочва към нашата планета. Последствията от такава „бомбардировка“  заплашват живота на планетата като цяло. Някои краденто от непознатоекрадено от непознасто експерти наскоро  заявиха, че „Нибиру“ ще бъде причината някои планети да се откъснат от  Слънчевата система.

За откриването на планетата бе обявено през януари. С  телескоп не е възможно да се наблюдава, обаче, според изчисленията, деветата планета е 20 пъти по-далеч от Земята, отколкото Нептун. Нейната маса е десет пъти крадено от непознатоаркрадено от непозанато по-голяма от масата на Земята, а нейния диаметър е повече от 4 пъти земния. Пълна обиколка около Слънцето „Нибиру“ прави за около 20 хиляди години.

крадено от наепознатойкрадрено от непознато

Според  теорията на Whitmire, на всеки 27 милиона години „деветата планета“ минава през пояса на Кайпер (област в  Слънчевата система отвъд Нептун, изпълнена с разнообразие от комети и астероиди, където се намират и   много планети джуджета, както и  Плутон) с астероиди и комети. Отклонените от тази планета комети крадено от непцозтнатодкрадено от непознато се удрят  в Земята и  унищожават всичко живо.

Както   предполага Whitmire, движението на планетата в пояса на Кайпер може да е причина за унищожаване на живота преди  много години. Ученият добавя, че „Нибиру“ е насочвала поток от комети към Земята. Според астрофизика, планетата обикаля около Слънцето и, сблъсквайки се с краденоц от йнепознатоскрадено от непознато астероидите в  точката, която е  най-близо до нашата планета, ги насочва към нея.

Изследванията на палеонтолози потвърждават, на всеки 26 – 27 милиона година на Земята се случва някаква катастрофа, в резултат на което става масово измиране.

За това, че в покрайнините  на Слънчевата система може да се намира много крадено оат непознатоккратдено от непознато голямо небесно тяло,  в началото на тази година съобщиха учени от Калифорнийския технологичен институт Константин Батигин и Майкъл Браун. По-късно изследвания показаха, че то  вероятно обикаля около Слънцето с период от 17 117 години.

Астрономи от Испания и Обединеното кралство на свой ред допуснаха  вероятността за разрушаване на Слънчевата система крадено от йнепознатоакрадено от непозйнато от гравитационното въздействие на Planet X.

PLX

 Има и други предположения:
Орбитата на мистериозната планета се намира отвъд орбитата на Плутон, а радиусът и е  2 до 4 пъти радиуса на Земята. Периодът на въртене около Слънцето, според различни оценки, варира от 15 до 20 милиона години. Предполага се, че крадено от непозенатоедкрадено от непознато планетата е плътен  газово – леден гигант, и прилича на Нептун.

За това, как  може да повлияе  деветата планета на  Слънчевата система стана известно, благодарение на работата на европейски астрономи,  публикувана в   arXiv.org.

С помощта на известни ограничения за параметрите на   Planet X учени направиха  компютърна симулация на  проблема с краденкоц от непознатоекрадено от непознато N-тела. Експериментът показва, че орбитите  на планетата джудже Седна и кандидатът 2012 г. VP113  ще останат стабилни през следващите няколкостотин милиона години.

При това траекториите на други три обекта (2004 VN112, 2007 TG422 и 2013 RF98 с диаметър 100-300 км), отвъд Нептун, са нестабилни и след няколко милиона години, те краденод от непознатой крадено от непознато могат да бъдат изхвърлени от Planet X извън Слънчевата система, което сериозно ще  промени структурата и.

крадено от непознато крадено от нрепкознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на крадено от непознато крадено от непознаттоа български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.

One Reply to “Учени: Планетата „Нибиру“ закъснява с месец, но катастрофите вече започнаха”

 1. бай Ганьо

  Мммдааа!
  За откриване на невидими гравитационни вълни дават нобелова награда, а на този гений на науката- нищо.
  Гениалният учен е открил цяла планета с кометите и земетресенията, а за него ни дума…
  Мммдааа!
  Или науката не е наука, или този учен не е учен, или…

Comments are closed.