Брутални кадри от филма „Самсара“, които могат да взривят всеки ум (+18 видео)

Публикуваме откъс от документалния филм „Самсара“ (Samsara), на режисьора Рон Фрик, който е известен и с философския си и документален филм „Baraka“. Тези кадри предизвикват силни емоции със своята вулгарност и бруталност.

Продуцентът на филма „Самсара“ Марк Mгидсън:

„Радваме се, че този клип намери  отклик в сърцата на много хора, краден о от непознатоакрадено от непозкнато и   се надяваме, че той ще ги вдъхнови да изгледат целия филм „Самсара“. Това са само 6 минути от 100-минутен филм, който е заснет в 25 страни. В него са разследвани и много други аспекти на човешкия живот. Бихме искали зрителите да видят целия „Самсара „.

Названието Samsara на крадено от непознатойкарадено от непознатко санскрит обозначава цикъл на непрекъснат живот. Буквално  означава „непрекъснат поток“ и се използва за описание на цикъла – раждане, смърт и прераждане – тези теми и концепции са проучени във филма.

Не е за хора със слаби нерви дори и този откъс:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още крадено от непоцзнатоцкрадено от непознатоа по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоцскрадено цот непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има крадено от непознаторкрадено от непознатток реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.

One Reply to “Брутални кадри от филма „Самсара“, които могат да взривят всеки ум (+18 видео)”

  1. Квазиракис

    И цялата тая техника и труд отиват за да се охранят хората – храна за червеите. В едни ресторанти наречени гробища. Така погледнато излиза, че червеите са господари на планетата. Всички работят за тях.

Comments are closed.