Конспирации: Да унищожат Земята и да избягат – плановете на задкулисното Световно правителство вече не са тайна!

Във връзка с изчерпването на земните ресурси и увеличаването на броя на бедствията, членовете на тайното „братство“ започнаха да се подготвят интензивно за колонизацията на други планети.

Само слепите не виждат как властите на различни държави и отделни световни олигарси със сериозен финансов потенциал водят истинска надпревара в ограбването на кррадено аот непознатоскрадено от непознато земните ресурси. С една единствена цел – да натрупат средства и бързо да овладеят други планети, защото на Земята ситуацията става опасна.

Напоследък се появиха твърде много аномалии: кувейтската пустиня  се оказа под вода вече няколко пъти, хората от различни части на света видяха второ слънце (планетата Нибиру?), появиха се крадено от непознатодакрадено от кнепознато пурпурни залези и т.н. Властите са наясно какво се случва, но те не бързат да кажат нищо на хората.

Изглежда, че всички са подкупени: Журналистите, климатолозите и учените не са особено озадачени от тези или други явления, макар че биха могли да спечелят значителна сума, вдигайки шум.

Вместо това се краден о от нерпознатоакрадено от непознато появяват „експерти“, които се опитват да успокояват хората. От това следва само едно заключение: не е полезно за елита хората да научат нещо.

Според конспиролозите наскоро откритите тунели, свързващи Аржентина и Австралия с Антарктида, са необходими за да може елитът тайно да отиде на космодрумите на територията на вечно замръзналата крадено от нептознаторкрадено от нейпознато земя. Някои места за излитане бяха открити миналата година.

Източник: taynyplanet

Следва продължение….

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

краденос от непознатоекрадено от не познато краадено от непознаттоскрадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще крадено от кнепотзнатоакрадено от непознато бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.