Конспирации: Да унищожат Земята и да избягат – плановете на задкулисното Световно правителство вече не са тайна!

Във връзка с изчерпването на земните ресурси и увеличаването на броя на бедствията, членовете на тайното „братство“ започнаха да се подготвят интензивно за колонизацията на други планети.

Само слепите не виждат как властите на различни държави и отделни световни олигарси със сериозен финансов потенциал водят истинска надпревара в ограбването на крадаено от непоазнаторкрадено от непознато земните ресурси. С една единствена цел – да натрупат средства и бързо да овладеят други планети, защото на Земята ситуацията става опасна.

Напоследък се появиха твърде много аномалии: кувейтската пустиня  се оказа под вода вече няколко пъти, хората от различни части на света видяха второ слънце (планетата Нибиру?), появиха се краден о от непоазнаторкрадено от непознато пурпурни залези и т.н. Властите са наясно какво се случва, но те не бързат да кажат нищо на хората.

Изглежда, че всички са подкупени: Журналистите, климатолозите и учените не са особено озадачени от тези или други явления, макар че биха могли да спечелят значителна сума, вдигайки шум.

Вместо това се крадено рот непозна тоекрадено от непознато появяват „експерти“, които се опитват да успокояват хората. От това следва само едно заключение: не е полезно за елита хората да научат нещо.

Според конспиролозите наскоро откритите тунели, свързващи Аржентина и Австралия с Антарктида, са необходими за да може елитът тайно да отиде на космодрумите на територията на вечно замръзналата крадено от непознато керадено от непаознато земя. Някои места за излитане бяха открити миналата година.

Източник: taynyplanet

Следва продължение….

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

кррадено от непознатодкрадено от нцепознато крадено от тнепознато крадено от непознатое
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще крадено от днепоазнатоакрадено от непознато бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.