Конспирации: Антарктида и Австралия са свързани с подводни тунели! (видео)

Виртуалните археолози правят все  нови и нови шокиращи открития. Сега се прослави и Нил Евънс, известен с канала си на YouTube – Disclose Screen. Този неуморим изследовател се е натъкнал в Google Earth на загадъчни линии, много приличащо на подводни тунели, свързващи най-мистериозния континент на нашата планета Антарктида с Аржентина крадено от непознатоткрадено от нрепотзнато и Австралия.

Видеото на Евънс в интернет показва цяла мрежа от линии, които се простират от Антарктида до Австралия и Америка и, както Нил е сигурен, както и много други онлайн археолози, природата просто не може да създаде такива геометрично прави „чертежи“.

Възниква въпросът: Кой ги е направил? В края крадено от непознатойк расдено от непознато на краищата, ако това наистина са подводни (подземни – под океана) тунели, би могла да ги построи само по-висша цивилизация, от  нашата.

Някои потребители се интересуват защо никой не е забелязал тези линии преди Евънс. Нил обяснява, че те не са видими просто на Google Earth защото за целта е краденео от непознатоакрадено одт непознато трябвало да „премахне“ цялата „вода“ чрез опциите на Google Earth – и тогава се появяват мистериозните подводни тунели.

Интернет потребителите са шокирани от това, което виждат не по-малко от самия автор. Някои „експерти“ обаче заявиха, че няма нищо изненадващо в това, според тях  нашата планета е разкопана от подземни тунели, краадено от непознатоккрадено от непозрнато които свързват градове и държави, а защо да няма и под океаните?

А с това, че те не могат да бъдат естествени образувания, почти всички са съгласни, с изключение на най-непробиваемите песимисти- материалисти.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

крадено от непознатодекрадено от непознатое

В Европа е открита огромна мрежа от древни подземни тунели, простиращи се от Северна Шотландия до Турция

Археолози са открили хиляди подземни тунели, датирани от каменната ера, които крадено от анепознатоакрадено от нецпознато се  простират в цяла Европа – от Шотландия до Турция, и учените не могат да разберат какво е тяхното… Continue reading „В Европа е открита огромна мрежа от древни подземни тунели, простиращи се от Северна Шотландия до Турция“

Мистерия: На Луната са открити огромни „подлунни тунели“

крадено от непознаторкрадено от непроз нато Японски учени проучвали дълбоките ями  на Луната и неочаквано открили, че много от тях въобще не са дупки, а тунели,  пронизващи  лунните  планински скали на протежение на  десетки или дори… Continue reading „Мистерия: На Луната са открити огромни „подлунни тунели““

Антарктида: Под ледовете се показа мистериозен крадено от нрепознатоакраденйо от непознато идеален диск!

Виртуални археолози, разглеждайки сателитни снимки на Антарктида неочаквано са направили ново невероятно откритие – на една от въздушните снимки, показващи ледения континент от птичи поглед, се вижда мистериозен обект, приличащ… Continue reading „Антарктида: Под ледовете се показа мистериозен идеален диск!“

Еквадор: металната библиотека и загадъчните тунели крадено от непознатоекераденоц от непознато (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознатоакрадено от непаознатоа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *