Конспирации: Антарктида и Австралия са свързани с подводни тунели! (видео)

Виртуалните археолози правят все  нови и нови шокиращи открития. Сега се прослави и Нил Евънс, известен с канала си на YouTube – Disclose Screen. Този неуморим изследовател се е натъкнал в Google Earth на загадъчни линии, много приличащо на подводни тунели, свързващи най-мистериозния континент на нашата планета Антарктида с Аржентина и Австралия.

Видеото на Евънс в интернет показва цяла мрежа от линии, които се простират от Антарктида до Австралия и Америка и, както Нил е сигурен, както и много други онлайн археолози, природата просто не може да създаде такива геометрично прави „чертежи“.

Възниква въпросът: Кой ги е направил? В края на краищата, ако това наистина са подводни (подземни – под океана) тунели, би могла да ги построи само по-висша цивилизация, от  нашата.

Някои потребители се интересуват защо никой не е забелязал тези линии преди Евънс. Нил обяснява, че те не са видими просто на Google Earth защото за целта е трябвало да „премахне“ цялата „вода“ чрез опциите на Google Earth – и тогава се появяват мистериозните подводни тунели.

Интернет потребителите са шокирани от това, което виждат не по-малко от самия автор. Някои „експерти“ обаче заявиха, че няма нищо изненадващо в това, според тях  нашата планета е разкопана от подземни тунели, които свързват градове и държави, а защо да няма и под океаните?

А с това, че те не могат да бъдат естествени образувания, почти всички са съгласни, с изключение на най-непробиваемите песимисти- материалисти.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

В Европа е открита огромна мрежа от древни подземни тунели, простиращи се от Северна Шотландия до Турция

Археолози са открили хиляди подземни тунели, датирани от каменната ера, които се  простират в цяла Европа – от Шотландия до Турция, и учените не могат да разберат какво е тяхното… Continue reading „В Европа е открита огромна мрежа от древни подземни тунели, простиращи се от Северна Шотландия до Турция“

Мистерия: На Луната са открити огромни „подлунни тунели“

Японски учени проучвали дълбоките ями  на Луната и неочаквано открили, че много от тях въобще не са дупки, а тунели,  пронизващи  лунните  планински скали на протежение на  десетки или дори… Continue reading „Мистерия: На Луната са открити огромни „подлунни тунели““

Антарктида: Под ледовете се показа мистериозен идеален диск!

Виртуални археолози, разглеждайки сателитни снимки на Антарктида неочаквано са направили ново невероятно откритие – на една от въздушните снимки, показващи ледения континент от птичи поглед, се вижда мистериозен обект, приличащ… Continue reading „Антарктида: Под ледовете се показа мистериозен идеален диск!“

Еквадор: металната библиотека и загадъчните тунели (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *