На Слънцето се появи огромна дупка (видео)

Уфoлозите, водещи популярния канал в YouTube „Disclosure Screen“, разглеждайки повърхността на Слънцето чрез   Helioviewer, изведнъж забелязали нещо изненадващо.

Огромна дупка с диаметър десетки хиляди километри се е образувала върху звездата! Като си пуснете видеоклипа по-долу, можете да видите този сюрреалистичен спектакъл със собствените си очи. „Пропастта“ в звездата е черна и прилича на обемна, сякаш   пробита с шило, топка за тенис.

Много потребители в интернет смятат, че дупката на Слънцето не се е образувала просто така. Редица  коментатори са убедени, че това е дело на представители на извънземна цивилизация, които периодично посещават нашата звезда и се зареждат с енергия.

Други имат много по-песимистично предположебие: те казват, че „зелените човечета“ се занимават с целенасочено унищожаване на звезда, за да я взривят и да унищожат целия живот в Слънчевата система.

И накрая, трети смятат, че нищо свръхестествено не се е случило. Човечеството все още не знае как работи Слънцето и просто не можем да разберем всички явления, които се случват с нашето светило.

Между другото, много от аномалиите и НЛО близо до Слънцето се наблюдават от независими експерти вече много години , има подозрение, че слънчевите мисии на НАСА също са организирани, за да се разбере какви са тези обекти, които всеки ден се виждат до звездата,  но това не влияе на живота на Земята.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

  •  

Смъртоносният „Куб на Боргите“ отново се появи до Слънцето! (видео)

Тайнственият гигантски куб в близост до Слънцето,  с  размери  колкото нашата планета, отново попадна в обектива на камерите на космическите станции на НАСА, изучаващи звездата. В началото на този месец… Continue reading „Смъртоносният „Куб на Боргите“ отново се появи до Слънцето! (видео)“

Колосалната тъмна сфера, която се „зарежда“ от Слънцето, бе заснета отново! (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *