На Слънцето се появи огромна дупка (видео)

Уфoлозите, водещи популярния канал в YouTube „Disclosure Screen“, разглеждайки повърхността на Слънцето чрез   Helioviewer, изведнъж забелязали нещо изненадващо.

Огромна дупка с диаметър десетки хиляди километри се е образувала върху звездата! Като си пуснете видеоклипа по-долу, можете да видите този сюрреалистичен спектакъл със собствените си очи. „Пропастта“ в звездата е крадено от непознатоскрадено от некпозндато черна и прилича на обемна, сякаш   пробита с шило, топка за тенис.

Много потребители в интернет смятат, че дупката на Слънцето не се е образувала просто така. Редица  коментатори са убедени, че това е дело на представители на извънземна цивилизация, които периодично посещават нашата звезда и се зареждат с краденот от непознатодкрадено от непозрнато енергия.

Други имат много по-песимистично предположебие: те казват, че „зелените човечета“ се занимават с целенасочено унищожаване на звезда, за да я взривят и да унищожат целия живот в Слънчевата система.

И накрая, трети смятат, че нищо свръхестествено не се е случило. Човечеството все още не знае как работи Слънцето и красдено от непознатоцкрадено от непознатой просто не можем да разберем всички явления, които се случват с нашето светило.

Между другото, много от аномалиите и НЛО близо до Слънцето се наблюдават от независими експерти вече много години , има подозрение, че слънчевите мисии на НАСА също са организирани, за да се разбере какви са тези обекти, крадено от н епознаетоккрадено от непознато които всеки ден се виждат до звездата,  но това не влияе на живота на Земята.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

крадено оцт непоазнатоакрадено от непознато
  •  

Смъртоносният „Куб на Боргите“ отново се появи до Слънцето! (видео)

Тайнственият гигантски куб в близост до Слънцето,  с  размери  колкото нашата планета, отново попадна в обектива на камерите на космическите станции на НАСА, изучаващи звездата. В началото на този месец… Continue reading крадено от анепотзнатоакрадено от непознато „Смъртоносният „Куб на Боргите“ отново се появи до Слънцето! (видео)“

Колосалната тъмна сфера, която се „зарежда“ от Слънцето, бе заснета отново! (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознатоц крадено оет непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *