Смъртоносният „Куб на Боргите“ отново се появи до Слънцето! (видео)

Тайнственият гигантски куб в близост до Слънцето,  с  размери  колкото нашата планета, отново попадна в обектива на камерите на космическите станции на НАСА, изучаващи звездата.

В началото на този месец известният уфолог от Тайван Скот Уоринг (Scott Waring) показа мистериозни кадри, направени в хода на проекта на NASA-SOHO, и побърза да ги сподели с колегите си в уфологичен семинар.

Журналистите, а дори и изданието  Expres се заинтересува от този факт,   веднага дадоха име на обекта – „Куб на Боргите“ (измислена високотехнологична извънземна киборгска раса от филма „Стар Трек“ и много подобни компютърни игри). И въпреки че посланието на Скот предизвика известен резонанс в медиите, никой от учените и дори конспиролозите, все още не може ясно да обясни какво е това.

Защото този кубичен обект близо до Слънцето очевидно не е естествено творение заради твърде правилната форма на тази фигура. От друга страна, това нещо е твърде голямо, за да предположим, че е извънземен кораб. Но изследователите не се притесняват чак толкова от това, а от нещо друго – че ъгълът на снимане се е оказал твърде фантастичен, сякаш до звездата не се намира триизмерен обект, а някаква двуизмерна проекция. С една дума – пълна мистерия! Но това вече е нещо обичайно за изследователите на паранормални феномени …

В   случая обаче има и още една допълнителна  сензация – посланието на един от потребителите на ресурса Beforeitsnews (с псевдоним – Indian in the machine), че той е контактьор с извънземните от съзвездието Плеяди, чиито кораби понастоящем са   близо  до Слънцето. Освен това тези извънземни смятали (според Indian in the machine) да организират слънчева буря за Земята през следващите дни, която да извади от строя за няколко месеца електрониката на планетата – а това за цивилизацията ни е равносилно на край на света. Ето ви сега дългоочаквания Апокалипсис! :)

Вярно е обаче и това, че някои конспиролози ни уверяват, че съобщението на Indian in the machine може да бъде изцепка: но имат и някои други съображения:

На първо място, мистериозният куб близо до Слънцето се появява периодично, „висял“ е там и миналата есен – и тогава нищо особено не се е случило;

Второ, някак странно това съвпада с информацията на Скот Уоринг, сякаш някой я използва специално, за да наруши, да речем, баланса на световните пазари;

И накрая, учените засега не забелязват никаква природна или дори изкуствена дейност на Слънцето, а предполагаемата (от самопровъзгласилия се контактьор) начална дата на атаката вече е минала – т.е. краят на света отново се оказва капан за наивни умове.

И както  пишат уфолозите в коментарите си за тази сензация, разлетяла се на много места и дори в печатните медии,   самият факт, че този странен куб периодично се появява близо до Слънцето, предизвиква недоумение и разбираемо вълнение. Освен това няма никаква реакция по темата от официалната наука, сякаш учените дори не забелязват тази аномалия, която ни заплашва с неизвестно какво …

По материали на ufosightingsdaily

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Инвазията: Сателити засякоха странен пурообразен обект, който прилича на огромен НЛО!

© 2018 nepoznato. energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *