Огромен извънземен кораб в околоземна орбита? HAARP? Магнитна буря? Инвазията е започнала? (видео)

Има един много интересен ресурс, който се занимава с наблюдение на околоземното пространство – livemeteors.com. Принципът му на действие е много прост и е ясно показан на фигурата:

Когато метеорит влиза в контакт с горните слоеве на атмосферата на планетата, сблъсквайки се с молекулите на въздуха, той оставя след себе си йонизирана ивица с дължина в километри. Тази йонизирана следа се появява на височина 85-105 километра и продължава няколко секунди, понякога минута, ако метеоритът е достатъчно голям.

Йонизираната лента в горната част на атмосферата има няколко по-различни физически характеристики, за разлика от околния въздух, затова е в състояние да отразява радиосигнали, от което се възползва и инсталацията на livemeteors.com. Като радиосигнал той използва телевизионна кула в Канада, която излъчва на честота 55,24 MHz, а като приемник – специално конструиран детектор, който се намира в САЩ, във Вашингтон.

Livemeteors.com добре вижда всички метеоритни потоци, които се приближават до Земята, като съобщава за тях на астрономически форуми по-рано, отколкото NASA по телевизията. А в момента livemeteors.com регистрира, че нещо странно се случва в пространството в близост до Земята.

Ето как изглежда входящият метеорит на сайта :

А това в продължение на няколко часа поред се случва близо около Земята.

Live webcast:

Снимка на предаването на 24 юни, 13.00 часа:

Изглежда така, сякаш радиоприемникът регистрира обект, чийто размери се изчисляват в километри. Обектът се движи синхронно с въртенето на планетата и затова изглежда неподвижен, давайки устойчива радиокартина на отразения от ехото радиосигнал.

Тъй системата на livemeteors.com все пак не е военен радар, тя може да разпознае само радиовълната, отразявана от това неизвестно нещо. Вълната може да отразява както йонно възбуждане в горните слоеве на атмосферата, така и изкуствен обект в орбита, като например НЛО. Но какво наистина е това, никой не може да каже.

Ако нещо такова бе регистрирано преди 10 или 20 години, ние всички щяхме да си помислим за магнитна буря, слънчев вятър и т.н., което би могло да създаде толкова голямо йонизирано петно. Но днес в небето има много странни и неразбираеми неща, които повечето хора свързват с действията на някакви извънземни:

Ето защо, в този случай за слънчев вятър може да се мисли на последно място и най-вероятно радарът на livemeteors.com засича някаква дейност на военните (например HAARP) или пък това действително е висящ над планетата огромен, с размери в километри, извънземен кораб.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Инвазията: Сателити засякоха странен пурообразен обект, който прилича на огромен НЛО!

Огромен неидентифициран обект се е появил  само на 12 хиляди километра от Земята. Неидентифицираният обект е засечен  от няколко спътника, намираща се на околоземна орбита. Разбира се, уфолозите от цял… Continue reading „Инвазията: Сателити засякоха странен пурообразен обект, който прилича на огромен НЛО!“

 

Невероятно: Човек от 2048 г. предупреждава за извънземна инвазия

В американския град Каспър, Уайоминг  е станал мистериозен инцидент. На Източна Втора улица в града се появил странно облечен мъж, който започнал да крещи, че скоро нашата планета ще  бъде… Continue reading „Невероятно: Човек от 2048 г. предупреждава за извънземна инвазия“

В Мексико са открити каменни НЛО и фигурки на извънземни пилоти (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *