Огромен извънземен кораб в околоземна орбита? HAARP? Магнитна буря? Инвазията е започнала? (видео)

Има един много интересен ресурс, който се занимава с наблюдение на околоземното пространство – livemeteors.com. Принципът му на действие е много прост и е ясно показан на фигурата:

Когато метеорит влиза в контакт с горните слоеве на атмосферата на планетата, сблъсквайки се с молекулите на въздуха, той оставя след кратдено от непознатоакрадено от н епознато себе си йонизирана ивица с дължина в километри. Тази йонизирана следа се появява на височина 85-105 километра и продължава няколко секунди, понякога минута, ако метеоритът е достатъчно голям.

Йонизираната лента в горната част на атмосферата има няколко по-различни физически характеристики, за разлика от околния въздух, затова е в състояние да крардено от непознатоакрадено от непозтнато отразява радиосигнали, от което се възползва и инсталацията на livemeteors.com. Като радиосигнал той използва телевизионна кула в Канада, която излъчва на честота 55,24 MHz, а като приемник – специално конструиран детектор, който се намира в САЩ, във Вашингтон.

Livemeteors.com добре вижда всички метеоритни потоци, които се приближават до Земята, като краден о от непрознато крадено от непознато съобщава за тях на астрономически форуми по-рано, отколкото NASA по телевизията. А в момента livemeteors.com регистрира, че нещо странно се случва в пространството в близост до Земята.

Ето как изглежда входящият метеорит на сайта :

А това в продължение на няколко часа поред се случва близо около Земята.

Live крадено от непознатоскрад ено от непознатцо webcast:

Снимка на предаването на 24 юни, 13.00 часа:

Изглежда така, сякаш радиоприемникът регистрира обект, чийто размери се изчисляват в километри. Обектът се движи синхронно с въртенето на планетата и затова изглежда неподвижен, давайки устойчива радиокартина на отразения от ехото радиосигнал.

Тъй системата на livemeteors.com все пак не крадено от непотзнатоккрасдено от непознато е военен радар, тя може да разпознае само радиовълната, отразявана от това неизвестно нещо. Вълната може да отразява както йонно възбуждане в горните слоеве на атмосферата, така и изкуствен обект в орбита, като например НЛО. Но какво наистина е това, никой не може да каже.

Ако нещо такова бе регистрирано крадено от наепознаторкрадено еот непознато преди 10 или 20 години, ние всички щяхме да си помислим за магнитна буря, слънчев вятър и т.н., което би могло да създаде толкова голямо йонизирано петно. Но днес в небето има много странни и неразбираеми неща, които повечето хора свързват с действията на някакви извънземни:

крадено от непцознатоекрадено отй непознато

Ето защо, в този случай за слънчев вятър може да се мисли на последно място и най-вероятно радарът на livemeteors.com засича някаква дейност на военните (например крадено от непознато крадценко от непознато HAARP) или пък това действително е висящ над планетата огромен, с размери в километри, извънземен кораб.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Инвазията: Сателити засякоха странен пурообразен обект, който прилича на огромен НЛО!

Огромен неидентифициран обект се е появил  само на 12 хиляди километра крадено от непознатоскрад ено от непознатой от Земята. Неидентифицираният обект е засечен  от няколко спътника, намираща се на околоземна орбита. Разбира се, уфолозите от цял… Continue reading „Инвазията: Сателити засякоха странен пурообразен обект, който прилича на огромен НЛО!“

 

Невероятно: Човек от 2048 г. предупреждава за извънземна инвазия

В американския град Каспър, Уайоминг  крадено от кнепознаттоцкрадено от непознато е станал мистериозен инцидент. На Източна Втора улица в града се появил странно облечен мъж, който започнал да крещи, че скоро нашата планета ще  бъде… Continue reading „Невероятно: Човек от 2048 г. предупреждава за извънземна инвазия“

В Мексико са открити каменни НЛО и фигурки на извънземни пилоти (видео)

крадено от нсепцознато крадено от непознато

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!