Конспирации: Великият Майкъл Джексън е жив? (видео)

Майкъл Джексън е жив и пуска нови песни чрез сестра си Джанет. Подобна безумна и доста конспиративна идея е хрумнала на един от феновете на великия певец, след като изслушал песен, която изпълнява сега сестра му Джанет Джексън.

Става дума за песента „Велик за винаги“ (Тhe Great Forever), която изпълнява Джанет, но внимателният фен забелязал, че този глас му звучи изключително познато и той забавил възпроизвеждането му в звуков редактор.

И когато включил и изслушал бавната версия на същата песен, той бил шокиран – гласът несъмнено бил на предполагаемо мъртвия Майкъл Джексън.

Тази песен се появява шест години след като Майкъл отиде на оня свят от свръхдоза лекарства, предписани му от неговия личен лекар.

Лекарят получи присъда и след две години излезе на свобода. Възниква въпросът: Как шест години след официалната смърт на певеца се появява песен, в която гласът му може да бъде използван само в бърза версия като гласа на сестра му Джанет?

Майкъл Джексън дали наистина е жив? Едва ли…. Или сестра му с продуцентите използват неиздаваните от Майкъл песни, като ги представят за собствени песни на Джанет?

Странна история … Но ако изслушате въпросната песен дори и да не сте  фен на Майкъл, бихте  могли да забележите невероятната прилика с гласа му …

Конспирации, кво да се прави…

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Конспирации: Папа Франциск ще направи изявление. „Това лято ще бъде последното лято за човечеството!“

„Ситуацията във Ватикана е много напрегната през последните седмици. Папа Франциск не може да си намери място и иска да се обърне към своето паство и целия свят! Но …… Continue reading „Конспирации: Папа Франциск ще направи изявление. „Това лято ще бъде последното лято за човечеството!““

 

Конспирации: Зловещите признаци за приближаващия край на света…

Мислите ли си понякога за края на света, когато гледате телевизионните новини? В тях всичко е зловещо, a страхотиите, за които се разказва в новините, сочат към възможен Апокалипсис.  … Continue reading „Конспирации: Зловещите признаци за приближаващия край на света…“

 

Конспирации: Кой незабележимо и тайно „маркира“ с чипове хора по цял свят? (видео)

 

Конспирации: „Ние всички сме част от грандиозен и смъртоносен експеримент!“

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *