Антарктида: Под ледовете се показа мистериозен идеален диск!

Виртуални археолози, разглеждайки сателитни снимки на Антарктида неочаквано са направили ново невероятно откритие – на една от въздушните снимки, показващи ледения континент от птичи поглед, се вижда мистериозен обект, приличащ на идеално кръгъл,  плосък и   тъмен метален диск със светла ивица по края.

Диаметърът на находката е стотици метри. Ентусиастите са убедени, че природата не може да създаде нещо такова, тоест, пред нас   очевидно е изкуствено творение.

Южният леден  континент е обект на множество слухове, спорове, предположения, градски легенди и конспиративни теории. Някои са убедени, че под леда на Антарктида се намират останките на древна цивилизация, да речем, Атлантида.

Според други, там са скрити подземни съоръжения на представители на извънземна цивилизация.

Ако се вярва на трети, в така наречената Нова Швабия или „германския антарктически сектор“, към който Германия все още има официални териториални претенции, е скрита високотехнологична военна база, която Третият Райх е построил преди или по време на Втората световна война.

Независимо от това, откритието на виртуалните археолози подозрително прилича на класическа „летяща чиния“, сякаш от научнофантастичен филм. Много уфолози са убедени, че това наистина е разбил се апарат на извънземните.

Може би извънземният космически кораб е тук отдавна, но заради топенето на леда, „чинията“ е забелязан  едва сега? С една дума, никой още не знае истината, но независими изследователи изтъкват различни теории, надявайки се, че някоя от тях ще се окаже истина.

Освен това по принцип не е трудно да се проверят вече многото натрупани подозрителни материали за този загадъчен континент (няма да летим до Марс!), от поне една от водещите страни в света, ако прояви добра воля …

Но … по някаква причина няма подобна воля засега, сякаш търсенето на разум в далечния космос, откриването на тайните на Луната, на други планети и дори на самото Слънце, е по-просто и по-евтино, отколкото да се направи нещо подобно в мистериозната Антарктида.

Не е чудно, че такава ирационалност в действията и постъпките на ортодоксалните учени и правителствата, кара конспиролозите не просто да се чудят, но и да предлагат всякакви теории за глобална конспирация, за мълчанието на елита за нещо много важно за човечеството или дори за измама на широката общественост.

И подобни открития на виртуални археолози, като сегашното, за пореден път убеждават независимите изследователи във верността на заключенията им за  най-секретната територия на Земята …

По материали на esoreiter

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Ехнатон: Последният извънземен фараон на древен Египет

Древни текстове описват специален период от време в историята на древния Египет, известен като додинастичната епоха, когато богове управляват страната в продължение на стотици години. Ехнатон лесно може да се… Continue reading „Ехнатон: Последният извънземен фараон на древен Египет“

 

Извънземен обект е открит на картина на Леонардо да Винчи, която бе продадена за 450 млн. долара!

Картината на  Леонардо да Винчи „Спасителят на света“ наскоро бе купена за рекордните 450.3 милиона щатски долара от анонимен колекционер, превръщайки се в най-скъпата творба на изкуството в световната история.… Continue reading „Извънземен обект е открит на картина на Леонардо да Винчи, която бе продадена за 450 млн. долара!“

Извънземните са наблюдавали внимателно на Луната китайския модул „Чанъе -3“ – фотофакт

© 2018 nepoznato. energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *