НЛО с размерите на Земята се завърна до Слънцето (видео)

 Пише уфологът Скот С. Уоринг: „Открих НЛО с размери, колкото Земята, близо до Слънцето. Днес … Какво е това, ще попитате вие? Защото това нещо е колкото Земята? Излишно е да се каже, че е огромен. Всъщност според данните на SОHО, то това нещо е малко по-голямо от Земята.

Този крадено от анепознатоскдрадено от непознато НЛО може да се види на официалния сайт на NASA – SOHO, като се използва тяхната програма. Следвайте инструкциите ми във видеоклипа (по-долу, първото видео) и вие също ще го видите със собствените си очи на екрана на компютъра.

Как извънземните правят нещо толкова голямо? Може би извънземните живеят вечно. крадено окт непозцнатойкрадено от непознато Те решават да започнат работа по създаването на космически кораб, задават размери и изисквания. Времето няма значение за построяването му.

Един робот изгражда още 10 робота. Тези 11 робота изграждат още повече роботи и т.н., докато се създаде армия от хиляди роботи, които работят върху получаване на материали, създаване на крадено от непознаатодкрадено от н епознато технологии и създаване на този гигантски кораб.

Което може да трае милиони години. Но тъй като не умирате, за вас милиони години ще минат бързо … така че, докато се наслаждавате на живота си, тези малки роботи създават космически кораб с размерите на Земята.

Това е!“

Дата на наблюдение: крадено отц непознатоекрайдено от непознато 15 октомври 2018 г.
Местоположението на наблюдавания обект: близо до Слънцето
Източник: НАСА

Изтеглете програмата SOHO.
Ето и изходните данни  – EIT 284 Oct 15, 2018 10:06

крадено от непознатоакрадесно от непозцнато

Преди две седмици видяхме същия  НЛО, отдалечаващ се от Слънцето!

Earth Size UFO Returns To Sun Today, NASA/SOHO link, Oct 16, 2018, UFO Sighting News.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Scott С Waring: НЛО отново прелетя покрай Международната космическа станция (видео)

кратдено от непознато крадено от непознаато

  Уфологът споделя: Гледах на живо камера на МКС, когато забелязах този странен обект. Белият диск се появи до станцията за кратко. Той е малък, затова съм сигурен, че от… Continue reading „Scott С Waring: НЛО отново прелетя покрай Международната космическа станция (видео)“

Външна камера на МКС засне извънземни кракдено тот непознатоткрадено от непознато кораби (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

краде но от непозднатоцкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *