Уфолог обработи снимки на Марс и откри на тях огромни градове! (видео)

Виртуалният изследовател на Марс, водещ популярния канал в YouTube „Mars Anomalies and Beyond“, съобщи за потенциално сензационно откритие. Според него, той е успял да получи доказателства, че на Червената планета има скрити мегаполиси, куполи и дори транспортни средства.

Ентусиастът смята, че Националната космическа агенция на САЩ е наясно с това, крадено оте непознатодктрадено от непознато че на Марс кипи живот и крие тази информация от световната общност. Ето защо НАСА ни подхвърля фалшиви снимки, на които Червената планета е представена като пустиня (дори синьото небе на тази планета ни се показва като жълто).

Нашият герой разказва, че наскоро преглеждал кадри, направени от ровърите на NASA краадено отц непознатоакрадено от непознато и решил да ги обработи с фоторедактор от любопитство. Променяйки гамата, контраста и някои други характеристики на изображенията, изследователят неочаквано открил поразителна картина на марсианския хоризонт – реална марсианска цивилизация.

Високи марсиански небостъргачи и кули, пирамиди и куполи, летящи превозни средства и платформи – всичко това, според автора на откритието, кра дено от непознатойкрадено от непознатдо се намира на четвъртата планета от Слънцето хиляди години и това великолепие се е появило там много преди времето, когато нашите прадеди са държали в ръцете си камъни и тояги.

Впрочем конспирологът не бърза да твърди с абсолютна сигурност, че НАСА е изцяло отговорна за скриването на истината от нас крадено от непойзнатоакрадено от непотзнато за гъстата населеност на Марс. Може би жителите на Червената планета използват високотехнологичен камуфлаж, който крие цивилизацията им от камерите на земните ровъри.

Скептиците, разбира се, не вярват на думите на ентусиаста. Те са убедени, че това само пикселизирани артефакти, получени при компресиране на изображенията. Те подкрепят своята позиция с креадено от непознатоакрадено от непотзнато това, че предполагаемите небостъргачи и кули се намират на снимката само там, където е границата между марсианската почва и  небето.

Впрочем гледайте и решете сами – дали сте скептици или непоправими фантазьори. Според психолозите все още не е известно коя от тези две гледни точки за света около нас е крадено дот непознаттоткрадено от непознато по-близо до истината …

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Загадъчни руини на древна крепост са заснети на крадено от непозанкатоткрадено от непознато Марс!

Изследователите са убедени, че милиони изображения на „Червената планета“ крият много тайни. Десетки апарати изследват Марс в продължение на десетилетия, и през това време мощни телескопи и космически кораби са… Continue reading „Загадъчни руини на древна крепост са заснети на Марс!“

 

Дали тези невероятни снимки крадено от непознатоцкррадено от цнепознато доказват, че на Марс е имало и има живот ? (видео)

Преди известно време НАСА съобщи, че нейните роботи, намиращи се на Марс, категорично са установили, че на планетата има метан. Според биолози, метанът е сериозно доказателство за това, че там,… Continue reading „Дали тези невероятни снимки доказват, че на крадено от непозрнатойкрадено отт непознато Марс е имало и има живот ? (видео)“

Мистерии: Ровърът Curiosiity засне на Марс блестяща левитираща полусфера (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено отц непоазнатоцкрадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, крадено от непознатоцкрадено от неапознато e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени крадено от непознатоцекрадено о т непознато текстове.