Уфологът Скот Уоринг показа видео с извънземен (видео)

Известният тайвански уфлог Скот Уоринг публикува на официалния си уебсайт текст, в който разказва за един невероятен видеоклип, направен през 1947 г. и публикуван в YouTube през юли 2009 г.

Твърди се, че на видеоклипа е заснет истински представител на извънземна цивилизация.

Твърди се, че записът е направен преди 71 години от агенти на ЦРУ и ФБР. На мистериозните кадри се вижда хуманоидно създание с голяма глава и сивкава кожа. Очевидно извънземният се намира някъде в плен. В определен момент на хуманоида нещо му става и при него идват медици.

Въпреки факта, че интригуващият видеоклип се е появил в мрежата преди почти десет години, той за изненада е гледан само от три хиляди потребители. Нима наистина толкова малко хора се интересуват от такива материали? Скот Уорън е убеден, че просто не виждаме намиращата се под носа ни сензация.

Според тайванския изследовател това е откъс от документален филм, който американските специални служби са заснели, за да го покажат на свои служители. Може би това нещастно създание е извънземен, свален през юли 1947 г. в близост до град Розуел в щата Ню Мексико.

Скептиците, разбира се,  твърдят както винаги, че това е нескопосана фалшификация….

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Свръхекретни военни документи на САЩ доказват, че в Розуел все пак е катастрофирал извънземен кораб

Това съобщи експерт, който много години се занимава с  инцидента в Розуел, пише  yournewswire.com. падането на НЛО на 2 или  3 юли 1947 г. Ако този документ се окаже автентичен,… Continue reading „Свръхекретни военни документи на САЩ доказват, че в Розуел все пак е катастрофирал извънземен кораб“

Разшифровайте свръхсекретния документ за НЛО от Розуел и грабнете 10 000 долара!

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *