Учени: Човекът е създаден от „някой“ на базата на течни кристали!

Италиански учени са стигнали до извода, че хората на нашата планета, както и цялата структура на земния биологичен живот, са създадени въз основа на технологията, известна и широко използвана в производството на монитори, тоест течните кристали.

Независими изследователи в Италия твърдят, че са изследвали структурата на РНК, използвайки най-модерните инструменти и най-новите технологии, които им позволяват да открият необичайната структура на протеини, създадени очевидно изкуствено – от течни кристали.

Кой и защо е създал биологичния живот на Земята по такъв начин, може само да се предполага, но в тази връзка се натрапва най-простото предположение:  Това е направено от извънземните или боговете (  можете да наричате нашите прародители както ви е удобно).

Строежът на структурата на молекулите на РНК на базата на течни кристали, смятат учените, предполага неограничените възможности за такъв „биологичен живот“ – достатъчно е да си припомним огромното технологично развитие и разнообразие на съвременните джаджи.

Затова концепцията за генетичната структура на който и да е биологичен вид на планетата, включително хората, както и метаболитните процеси, които се среща в организмите на всичко, което живее на Земята, смятат италианските учени.

Между другото, отбелязват те, поради тази причина ние недооценяваме способностите на човешкия мозък, като само се чудим на аморфността на по-голямата част от него, която не се използва от човека.

Научният свят възприема с недоверие фантастичната версия на италианските учени за извънземния произход на биологичния живот на нашата планета.

Това е разбираемо, ортодоксалната наука засега не признава дори съществуването на извънземен живот, да не говорим за нещо подобно на „изкуствена матрица“, създадена от „някой“ на нашата планета, който засга е неизвестен.

Можем да се отнесем скептично по отношение на тази информация дори и поради простата причина, че тя не се вписва в добре установеното разбиране за нашия свят и ролята на човека в него, научено от всеки от нас още от детството.

Но … времето, както свидетелства практиката, най-често разбива старите стереотипи, включително произхода на всичко, т.е. Вселената, разума и т.н.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Учени: Човек има втори мозък и той се намира на … доста неподходящо място

Вие четете тези думи, защото имате мозък в главата си. Знаете ли обаче, че имате и още един мозък? Иронията е, че той се намира  в,  привидно, доста неподходящото място.… Continue reading „Учени: Човек има втори мозък и той се намира на … доста неподходящо място“

Апокалиптично: Земята без човека…

Замисляли ли сте се някога какво би станало с нашата планета, ако хората изчезнат от нейното лице? 2 дни: Само 48 часа след изчезването на хората, метрото ще се наводни… Continue reading „Апокалиптично: Земята без човека…“

Илон Мъск предсказа появата на свръхжесток диктатор, който обаче няма да е човек!

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *