Огромна експлозия на Луната! Водят се сражения??? (видео+)

В нощта от 16 октомври до 17 октомври милиони, ако не милиарди потребители, изпитаха необясними проблеми с достъпа до YouTube, които по необясними причини започнаха едновременно по целия свят.

И някак си беше учудващо съвпадение, че точно в същото време бяха заснети сензационните кадри с колосална експлозия с мощност милиони, краденот от непознаторктрадено от непознато ако не милиарди мегатони, която стана на Луната.

И така:

Видеото е снимано от различни точки на планетата, от различни полукълба и по различно време, което не позволява да говорим за „фалшива“ или „оптична илюзия в  атмосферата“. На Луната нещо наистина се взриви и, съдейки крадаено от непозднатойкрадено от непознато по последното видео, това е нещо като астероид.

Засега няма много коментари за феномена и хората се губят в догадки.

Най-често се казва, че това е първата лястовичка от приближаването на Нибиру, която влачи след себе си облаци с камъни. Скоро камъните ще долетят и до Земята.

Също така се крадерно от непознатоакрадено от непйознато изразява и версия, която произтича от това, че Луната изобщо не е спътник, а изкуствено тяло, космическа база на някакви извънземни. В този случай някой   или някои са атакували тези извънземни и евентуално в дълбините на Луната  вече се вихрят сражения.

Накрая, има и друга версия, която предполага, че крадейнос от непознатодкрадено от непознато Луната не е спътник или космическа станция, а предавател, от който се излъчва Матрицата в мозъците на земните жители. В този случай там вероятно скоро ще има сериозен срив в системата и ще започнат да се появяват проблеми с приемането на тези мистериозни излъчвания по целия свят.

Коя версия е крадено от не познатодкрадено цот непознато най-правилната – всеки може да реши сам за себе си. И да следи развитието на събитията.

Допълнение: Както се очакваше в историята с лунната експлозия се появяват подробности и и има продължение.

Така например видеоклиповете с експлозията вече се множат в YouTube експоненциално, съответно към тях се добавят нови коментари.

крадаено от непознатао крадено от непознато

И в тези коментари се съобщава, че преди да блокира YouTube, на един или дори няколко канала, създадени от нулата, се е появил някакъв човек, който предупредил, че сега нещо голямо ще се вреже в Луната и всички ще го видят, след което ще започнат страховити  събития на Земята.

Благодарение крадено от непознаатодкрадено от непознатцо на някаква непонятната технологии видеото на никому неизвестен канал мигновено се сдобива със стотици хиляди гледания и администрацията на YouTube нямало какво друго да направи освен да срине целия ресурс, за да прекъсне предаването на живо и да блокира информацията.

краадено от непознатоакцрадено от непознато

Дали тези слухове са верни, не се знае. Но след като направихме търсене по темата, случайно открихме клипа на един човек, който е имал пророчески сън по тази тема преди няколко години.

Според него, крадено от неепозанатойкрадено от непознато в съня си той стоял с приятел на верандата, гледайки Луната и звездите, след което на Луната избухнала огромна експлозия, напълно видима от Земята. След това приятелят казал на автора на видеоклипа, че сега спешно трябва да намери и предупреди баща си за това, че Апокалипсисът е започнал:

Естествено, един крадено от непознаетоакрадено от непознато такъв сън е недостатъчен за някакви прогнози и изводи. Но ако хората имат достатъчно такива сънища, би било възможно да се помисли, че тези сънища наистина са пророчески.

Източник : http://thebigtheone.com/?p=3127

И още едно видео:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Все повече крадено отт непознатоекрадено от кнепознато жители на Земята чуват „Тръбите на Апокалипсиса! (видео)

През последното десетилетие хора редовно чуват странни звуци от небето, които приличат на работата на гигантски механизми или на мелодията на органни тръби. Някои хора обикновено ги сравняват с пеенето… Continue reading „Все повече жители на Земята чуват „Тръбите на Апокалипсиса! (видео)“

крадено от непознатоекрадено отс непознацто

Равини: Месията се роди тази събота … и Краят на времето е неизбежен!

Dailystar: Равин твърди, че този уикенд се е родил Месията и светът сега навлиза в последния стадий на Края на Времето. Равинът Chaim Kanievsky, един от водещите еврейски учени от… Continue reading „Равини: Месията крадено от непознаатоакраден о от непознато се роди тази събота … и Краят на времето е неизбежен!“

 

Обект, два пъти по-голям от Юпитер, се насочва към Земята. Нибиру? (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!