„Тръбите на Апокалипсиса“ са чути на много места през ноември (видео)

Днес почти всеки знае за мистериозните и често плашещи тръбни звуци, идващи сякаш от нищото. Много хора дори са чували лично тези звуци, които в даден момент са звучали някъде около  тяхното селище.

Тъй като глобалните и дори регионалните медии пренебрегват тази тема, сякаш нищо не се случва в света, ние ще се заемем с нея.

Преди това предлагахме на нашите читатели селекция от клипове с наблюдения на това явление през тази година. По-долу публикуваме най-интересните видеоклипове, публикувани през ноември.

Неизвестна локализация, дата на публикуване – 28 ноември:

Тексас, 28 ноември:

Германия, 22 ноември:

Белгия, 14 ноември:

Филипини, 13 ноември:

Канада, 6 ноември:

Неизвестна локализация, 31 октомври:

Избрани видеоклипове , ноември,  от цял ​​свят:

Причините за появата на тези странни звуци никой не знае и всички обяснения на феномена са само теории.

Днес е известно само, че преди 10-15 години никъде не е имало нещо подобно, и второ – в есхатологичната литература има много споменавания на различни видове „плашещи тръбни гласове от небето“, които хората ще започнат да чуват преди Края на Времето.

Очевидно единствено поради тази причина феноменът често се нарича „Тръбите на Апокалипсиса“.

Единственото нещо, което можем да кажем за тези клипове, е да привлечем вниманието на читателите към видеоклипа, заснет във Филипините, т.е. в сеизмично неспокоен регион.

Тъй като нещо подобно е било наблюдавано в Хавай в навечерието на изригването на Килауеа, сега може да се мисли за вулканично изригване или силно земетресение, което скоро ще се случи в този район. Ще следим развитието на събитията.

По материали на thebigtheone

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

  •  

Тръбите на Апокалипсиса на река Делауеър. Такова нещо никога не сте чували! (видео)

Всички наши читатели многократно са гледали и слушали видеоклипове, записани в различни части на планетата, и демонстриращи необясними, често плашещи,  силни звуци, най-често подобни на движението на огромни железни обекти,… Continue reading „Тръбите на Апокалипсиса на река Делауеър. Такова нещо никога не сте чували! (видео)“

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *