„Тръбите на Апокалипсиса“ звучат все по-често по цял свят и никой не знае защо! (видео)

През юни 2018 г. в различни части на земното кълбо е забелязвано странно явление, което неофициално се нарича „Тръбите на Апокалипсиса„.

Странните, необичайни и плашещи звуци са толкова силни, сякаш проникват навсякъде и се чуват или някъде в небето или под земята. Напоследък те зачестяват и учените все още не могат да кажат какво точно е причинило този необичаен феномен.

Можете да послушате и вие какви са тези звуци, защото очевидците са успели да ги запишат. Всички видеоклипове тук са направени през юни 2018 г.:

САЩ, Оклахома

САЩ, Филаделфия, Пенсилвания

САЩ, Флорида

Гронинген, Холандия

И това е само малка част от записаните аномалии. Какво може да бъде това и какви версии има за произхода на този феномен?

1) Движение на тектоничните плочи в горната част на земната мантия. Литосферните плочи, с дебелина от над 100 километра, се движат постоянно и се сблъскват и причиняват подобно „стържене“, когато една плоча започва да се плъзга по друга.

2) Различия в атмосферното налягане. Ако има спад на налягането на едно място, общата маса на въздуха над това място се увеличава, което води до такъв странен звуков ефект.

3) Техногенни причини. Движение на влакове, изграждане на подземни тунели.

4) Дейност на извънземните. Такива звуци могат да бъдат следствие от някои процеси в земната атмосфера, свързани с кораби на извънземна цивилизация.

5) Инсталацията HAARP, използвана за управление на климата. Този комплекс се контролира от Съединените щати. Но тази версия не обяснява произхода на странните звуци в други страни.

6) Тръбите на Апокалипсиса от библейските пророчества за Края на Света.

А вие как мислите, какво е това?

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Конспирации: Вселенският развлекателен парк „Земя“ се закрива и НЛО спешно напускат планетата! (видео)

Всички, които се интересуват от темата за извънземните, отдавна са обърнали внимание на огромното нарастване на броя на съобщенията за НЛО през последните години. YouTube вече е препълнен от невероятен… Continue reading „Конспирации: Вселенският развлекателен парк „Земя“ се закрива и НЛО спешно напускат планетата! (видео)“

 

Зловещи апокалиптични звуци смразиха хората в Чили (видео)

В продължение на няколко минути нощното небе над Чили е било разкъсвано от зловещи звуци, приличащи на звука на тръбите на Апокалипсиса. От силния и зловещ неземен звук са се… Continue reading „Зловещи апокалиптични звуци смразиха хората в Чили (видео)“

Natural News: На Земята е започнало нашествие на демони!

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *