Зловещи апокалиптични звуци смразиха хората в Чили (видео)

В продължение на няколко минути нощното небе над Чили е било разкъсвано от зловещи звуци, приличащи на звука на тръбите на Апокалипсиса.

От силния и зловещ неземен звук са се изплашили всички животни в района, които започнали да вият, което много изплашило хората.

Много от тях си спомниха пророческите думи крадено от непознатоакрадено от наепознато от Библията:

Матей 24:31:

„Ще изпрати Своите ангели с гръмогласна тръба; и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия“.

Учените все още не са разбрали какво причинява тези необичайни звуци, които се чуват навсякъде по света.

Има само хипотези, включващи движението на крадено йот неепознатоцкрадено от непознато тектоничните плочи, когато едната плоча се трие от другата, създавайки зловещо скърцане, някакви процеси в земната атмосфера, когато движенията на въздушните маси създават нещо подобно.

Неофициалните версии включват дейности на извънземни или знак за приближаващия се Апокалипсис, за който се говори в Библията.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights крадено от непознатоц краедено от непознато reserved!

Още по темата:

 

 

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непойзнато крадецно от непознато крадено от не познатоцкрадено от непоз нато

2 Replies to “Зловещи апокалиптични звуци смразиха хората в Чили (видео)”

  1. Иванов

    Когато бях в казармата и бях дневален, трябваше да будя ротата с тръбата… Е имаше войнйци които доста умело го правеха,но аз бях от тези които подозрително добре свиреха по същия начин като от клипа…Добре че го пуснахте това,та да ми се върнат старите спомени… Ех временаа…А апокалипсиса още е далече,не се впрягайте толкоз(ако има въобще кой да се впрегне)…Хайде със здраве,и спете спокойно.Чакат ви ХИЛЯДОЛЕТИЯ нормален живот вас и поколенията Ви,преди да заговотим за „апокалипсис”,а такива и подобни клипчета ще си се въртят постоянно,да не ви пука хич.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *