НЛО помогнал на мексиканците да бият германците на Световното в Русия? (видео)

Световното първенство по футбол в Русия заинтересува не само запалянковците, политиците, но и уфолозите.

Ще припомним, че на 17 юни на стадиона в Москва „Лужники“ мексиканския национален отбор неочаквано спечели в първия кръг мача срещу германците с 1: 0, което се оказа огромна изненада за милионите футболни фенове. Още по-неочаквано беше това, че германците – най-вероятно на шега – обвиниха за загубата си… представители на извънземна цивилизация, пише esoreiter.

Като изгледате видеоклипа по-долу, можете да разберете защо говорят така. Проблемът е, че по време на мача някои фенове изведнъж забелязали над стадиона НЛО. Тъмен, кръгъл обект, висящ във въздуха, сякаш гледа мача.

Дори и на други планети има фенове на земния футбол, пишат ентусиазирани мексиканци в мрежата, които възприеха появата на НЛО като допълнителна награда за победата си в този мач.

Тези извънземни са помогнали на мексиканците да спечелят, на свой ред забелязаха феновете на германския отбор. Кой не знае, че за НЛО няма проблем да повлияе на съзнанието на определени играчи и практически да реши мача. Само не е ясно защо те са предпочели мексиканците?

Скептиците предполагат, че това част от конструкцията на стадиона или спортен дрони с камера за панорамен изглед, която прави снимки на птичи поглед.

И е трудно да не се съгласим с тях, защото извънземните рядко се намесват и в много по-драматични битки, например с използването на оръжия, а тук става дума само за футбол …

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *