Скот Уоринг: „Curiosity“ e заснел на Марс „живо същество с очи“!

Известният тайвански уфолог, конспиролог и виртуален археолог Скот Уоринг твърди, че е напълно убеден в съществуването на живот на Червената планета. Според популярния изследовател, новата му невероятна находка хвърля светлина върху това, как изглеждат марсианците.

Потенциалното сензационното откритие на специалиста предизвика истински фурор на много ресурси в интернет, посветени на НЛО, извънземни и свръхестествени явления, пише esoreiter.

На 13 юни тази година ровърът на НАСА Curiosity е направил повече от сто снимки на повърхността на Марс, а на една от тях, според Уоринг, се вижда нещо много странно. Ровърът два пъти е снимал едно и също място за кратък интервал.

Първото изображение не показва нищо забележително, но на втория кадър от нищото се появява непонятно белезникаво петно ​​с две тъмни точки, подозрително приличащи на очи.

via GIPHY

Това, както предполага уфологът, е представител на марсианската цивилизация. А и защо не, попита Скот? В крайна сметка на далечната планета, където съществуват абсолютно различни условия за живот и еволюция, сложните организми трябва да се развиват по различен начин, а не като на Земята.

Може би това светло „петно с очи“    е много по-съвършено същество, отколкото сме ние? Впрочем Уоринг не изключва, че може да става дума за някакво марсианско животно или насекомо. Ето какво пише изследователят на официалния си уебсайт:

„Curiosity“ e успял да заснеме на Марс нещо с очи. Разгледах над сто снимки на мястото (марсоходът спрял за известно време) и забелязах  поразителна аномалия сред скалите, която няма как да бъде отражение на светлина в обектива или дефект на снимката.

via GIPHY

Може би това е животно, което е притичало пред камерата? Ако е така, тогава със сигурност е много леко и бързо. Може би прилича на земните гущери, способни да се крият в пясъка. Това е още едно доказателство, че на Марс кипи живот, а американската национална космическа агенция, както винаги, крие от нас този интересен факт. „

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Скот Уоринг: Огромен извънземен кораб излетя от Слънцето

Известният тайвански уфолог Скот Уоринг съобщи за поредното си невероятното си откритие.  На снимки на нашето Слънце той е открил огромен космически  кораб-майка. По думите на Уоринг този извънземен космически… Continue reading „Скот Уоринг: Огромен извънземен кораб излетя от Слънцето“

Уфологът Скот Уоринг откри на Марс катастрофирал извънземен кораб (видео)

Неуморимият тайвански ловец на НЛО Скот Уоринг е открил на една от старите черно-бели снимки от Марс, катастрофирал извънземен кораб.

Дали тези невероятни снимки доказват, че на Марс е имало и има живот ? (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Скот Уоринг: „Curiosity“ e заснел на Марс „живо същество с очи“!

  1. Разбира се, че е имало живот. Самите извънземни на земята сме ние, непригодни сме за живот, неадаптирани към гравитацията и слънцето на планетата Земя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *