Илон Мъск се готви да представи на Света доказателства, че човечеството живее в Матрица!

Интересен материал се появи на загадъчния сайт Above Top Secret:

„Преди две години милиардерът, предприемач и космически ентусиаст Илон Мъск направи гръмко изявление, че всички ние живеем във видеоигра или матрица. Във виртуална реалност, създадена от някаква свръхцивилизация.

Към изявлението на Мъск тогава никой не се отнесе сериозно.

Но крадено от непознаторкркадено от непйознато изглежда, че ексцентричният милиардер тогава това го е засегнало и той е решил да докаже на целия свят правилността на своята теория.

И сега, както пише един от репортерите на CNBC, в Маунтин Вю през август се подготвя голяма пресконференция.

В момента се провежда последната фаза на работата на група крадено от непознатодкраденор от не познато учени (окончателната подготовка на аналитични материали за резултатите от изследванията и експериментите), които Мъск тайно е събрал и които година и половина работят на тайно място по този проект. А според слуховете това ще бъде сензационна конференция, която няма аналог.

Мъск е забранил на медиите да анонсират това събитие, тъй крадено от непознаттоскдрадено от непознато като неговата група само подготвя видеоанонс на предстоящата конференция, който през юли ще предостави на медиите и ще я публикува в интернет.

Какви доказателства ще бъдат представени дори приблизително не е известно. Какво подготвя Мъск и с какво ще разтърси света?

Някои хора го наричат ​​Тони Старк (Iron Man), други крадеено от недпознатоцкрадено от непознато го смятат за най-великия измамник на 21-ви век.

Каквото и да стане във всички случаи ни чака интересно шоу.

Или може би това ще е най-голямото разкритие, което напълно ще преобърне целия ни живот?“

По материали на : http://www.abovetopsecret.com/index.php

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Сензационно от Елон Мъск: „Надявам се, че всички ние живеем в симулатор“ (видео)

Ръководителят на Tesla е сигурен, че реалността е крадено от непознатоакраденро цот непознато симулатор, създаден от хората на бъдещето. Световноизвестният предприемач и изобретател, ръководителят на Tesla и SpaceX Елон Мъск вярва, че човечеството има само… Continue reading „Сензационно от Елон Мъск: „Надявам се, че всички ние живеем в симулатор“ (видео)“

Елън Мъск сравни изкуствения интелект с неконтролируем демон (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. крадаено от непоезнатоткрадено от непознато com All rights reserved!

краденое от непознато крадедно от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *