Неизвестни (извънземни ?) сили са посочили деня и часа на началото на Апокалипсиса?

На 13 август 2018 г. в Англия в района на т. нар. „Път на Монарха“ (  пътеката, по която крал Чарлз II бяга след поражението си в битката при Уорчестър през 1651 г.), на полето се появяват  странни рисунки, които веднага привлякоха вниманието на уфолозите:

Рисунката еднозначно е изтълкувана като хексограмата # 3 CHUN, „Начало на трудностите“ от китайската система за гадаене И-Цзин.

Тъй като думата „начало“ е доста интригуваща дума, още на 13 август публиката започна да гадае с ентусиазъм: За какво начало става дума? Ще бъде ли това „Началото на края на света“? Или ще бъде началото на някои много добри събития?

В тази връзка мненията на тълкувателите на фигурата са разделени на 50/50.

А мненията относно времето на това неразбираемо „начало“ съвпаднаха у всички, защото под това време най-вероятно загадъчните извънземни (от друго измерение),  автори  на фигурата,  разбират календар, изобразен като часовник.

В този случай часовата стрелка трябва да показва месеца на това „начало“, минутната – датата на „началото“, а секундната стрелка – момента, в който ще започне това „начало“.

Веднага възниква Въпросът: Къде е началото на самия циферблат? И къде е неговата отправна точка?

За да отговорят на този въпрос, уфолозите се обърнали към компаса и към картата на района, където със стрелка е отбелязана фигурата на полето.

Пътят, попаднал в кадър върви точно на североизток, така че на снимката по-долу Изток ще се намира отдясно на читателя.

Когато стават ясни посоките на света, за начална точка на циферблата е избрано мястото, откъдето се издига Слънцето и за което намеква китайската Книга на Промените.

И както се оказва, изтокът на терена, т.е. началото на часовника, съвпада с позицията на часовата стрелка, която сочи 12 часа. И тъй като не става дума за часовник, а за календар, 12 не е час, а месец. Това е 12-ия месец, декември.

С минутната стрелка, която показва датата, всичко също е доста просто. Тъй като има 60 минути в един час и 30 дни в месеца, трябва да се отброяват по две минути на ден.

Часовникът показва 12:10, така че ако говорим за дата, това е приблизително 5 декември. На този ден, плюс или минус няколко часа, трябва да очакваме извънземните да обявят някакъв „старт“.

Да се надяваме, че това начало няма да бъде началото на Апокалипсиса.

big one

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *