В Антарктида е открит „извънземен обект“ (видео)

Уфлозите не дремят: в района на Южния полюс са открити възможни доказателства за посещението на „космически гости“ на Земята.

Необикновената находка е открита с помощта на услугата Google Earth. Според собственика на Youtube -канала UFOmania, това е странен обект с диаметър около 15 метра, към който води едва забележима следа крсадено от нцепознатойкрадено от непознато от плъзгане.

Уфологът – конспиролог е сигурен: гостите от друга планета са били принудени да направят аварийно кацане в Антарктида. Освен това на „летящата чиния“ се виждат 4 антени, а до тях има квадратна структура с неизвестно предназначение (макар че уфолозите все още нямат версии за това, което се намира крадено от непознсатоцкрадено от кнепознато вътре).

Видеоклипът, в който можете да видите находката, предизвика вълна от скептични коментари. „Тези извънземни въобще не могат да летят така, че да не се забият в Земята.. Някак си не се връзва това с идеята за развита цивилизация“, – казва един от потребителите.

Мнозина също така отбелязват, че снимката крадено от неапознато крадено от нейпознато е с твърде ниско качество, а необичайният обект може да бъде всичко, дори и лед с необичайна форма или наблюдателен пункт на земни учени. В отговор, поддръжниците на конспиративните теории твърдят, че НАСА умишлено замазва детайли по снимките за да скрие истината.

Какво наистина е това? С такова разрешение на крадено отц непознаторкрадено от непознайто снимката няма как да се даде конкретен отговор. Така че можете да разглеждате този обект като гигантска антарктическа костенурка. Бъдете уверени, че биолозите ще ни разкажат за нея скоро…

hi-tech.mail

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознаторкрадено йот непозндато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на крадено от непознатодкра дено от нецпознато български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.