Огромна кула е открита в лунен кратер (видео)

Ентусиастите, които водят популярния канал в YouTube «Third Phase of Moon», са открили още едно доказателство, че естественият спътник на нашата планета изобщо не е пустинен и необитаем, пише earth-chronicles.

На една от снимките на Луната, направена от НАСА,  в огромен кратер се вижда мистериозен обект точно в средата му. крадено от неепозцнатодкрадено от непознато Обектът изглежда симетричен и изкуствен, сякаш   специално е издигнат там.

Много потребители в интернет са на мнение, че предполагаемата извънземна структура подозрително прилича на Vordenklif Tower, телекомуникационна кула, създадена през 1903 г. от Никола Тесла за безжично предаване на електричество и обезпечаване на връзка. Някой е издигнал подобна конструкция крадено от непозна тоескрадено от непознато върху небесното тяло, което е най-близко до нас? Конспиролозите смятат, че това е много вероятно.

Неслучайно мнозина подозират, че великият учен – визионер е получавал знанията си от представители на извънземни цивилизации. Самият Тесла многократно е намеквал, че е разговарял с извънземни чрез радиовръзка „зелените човечета“ му разказвали много интересни крадено от непознатоцкрадено отд непознаато неща.

Твърди се, че по указания отгоре великият изобретател се  е постарал да унищожи преждевременните си открития, които биха могли да нанесат повече вреда на човечеството, отколкото полза …

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоакрадено ойт непоезнато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, крадено от непознеатоакраденро от непознато на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.