Огромна кула е открита в лунен кратер (видео)

Ентусиастите, които водят популярния канал в YouTube «Third Phase of Moon», са открили още едно доказателство, че естественият спътник на нашата планета изобщо не е пустинен и необитаем, пише earth-chronicles.

На една от снимките на Луната, направена от НАСА,  в огромен кратер се вижда мистериозен обект точно в средата му. Обектът изглежда симетричен и изкуствен, сякаш   специално е издигнат там.

Много потребители в интернет са на мнение, че предполагаемата извънземна структура подозрително прилича на Vordenklif Tower, телекомуникационна кула, създадена през 1903 г. от Никола Тесла за безжично предаване на електричество и обезпечаване на връзка. Някой е издигнал подобна конструкция върху небесното тяло, което е най-близко до нас? Конспиролозите смятат, че това е много вероятно.

Неслучайно мнозина подозират, че великият учен – визионер е получавал знанията си от представители на извънземни цивилизации. Самият Тесла многократно е намеквал, че е разговарял с извънземни чрез радиовръзка „зелените човечета“ му разказвали много интересни неща.

Твърди се, че по указания отгоре великият изобретател се  е постарал да унищожи преждевременните си открития, които биха могли да нанесат повече вреда на човечеството, отколкото полза …

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *