Никола Тесла е пътувал във времето за да каже: „Мога едновременно да видя миналото, настоящето и бъдещето“ (видео)

Никола Тесла е бил обсебен от пътуването във времето. Той е работил над машина на  времето и според съобщенията от тогава, е постигнал успех, пише yournewswire.com. Той твърдял: „Мога да видя едновременно миналото, настоящето и бъдещето“.

Идеята за пътуване във времето завладява въображението на милиони хора по целия свят. Ако погледнем в историята, ще открием много текстове, които могат да се интерпретират като доказателства за пътуване във времето.

Когато Алберт Айнщайн публикува теорията си за относителността, той вдига много шум в научната общност, като отваря поле за много въпроси, като например „Възможно ли е да се пътува във времето?“.

Според съобщенията, през 1895 г. Тесла прави шокиращо откритие, като предположил, че върху времето и пространството може да се влияе с магнитни полета.

Disclose.tv: Част от предположенията, следват от експериментите на Тесла с радиочестотите, както и с предаване на енергия през земната атмосфера. Откритието след години ще доведе до експеримента във Филаделфия, както и до програмите за пътуване във времето.

Но много преди да се планират тайните военни програми по тази тема, Тесла вече е направил  някои открития, свързани с естеството на времето и способността да се пътува във времето.

Експериментите с електричество с високо напрежение и магнитни полета го водят до откритието, че времето и пространството могат да бъдат деформирани, за да се създаде врата, която води в друга времева реалност.

След като направил откритията, самият Тесла станал участник в експеримент  и въз основа на личния си опит той бил убеден, че пътуването във времето е свързано с някои реални опасности.

Тесла казвал, че е получил токов удар със сила 3,5 милиона волта

Първият опит на Тесла за пътуване във времето става  през март 1895 година. Репортер от „Ню Йорк Хералд“ пише тогава, че е намерил изобретателя, който седял в кафене, след като току-що бил ударен от електрически ток от 3,5 милиона волта. Репортерът съобщава още, че Тесла му казал, че няма да е много приятна компания, защото почти е умрял. После казал, че трифутова електрическа искра изскочила във въздуха и го ударила в  рамото.

Тесла продължил да разказва на репортера, че ако помощникът му не бил изключил тока веднага, щял да бъде убит. Тесла обяснил още, че когато бил в контакт с резонанса от електромагнитния заряд, той открил, че е излязъл от „прозореца“ на своето пространство и време.

Той твърдял, че в този момент е успял да види миналото, настоящето и бъдещето едновременно. Той признал, че е бил парализиран от електромагнитното поле и затова не можел да си помогне. За щастие асистентът му бил до него и успял да изключи електричеството.

Инцидентът, който Тесла описва, е повторен във Филаделфия от американския флот.

Много години по-късно,  по време на експеримента във Филаделфия се повтаря същия инцидент. Това обаче води до факта, че моряците дълго време остават извън времевия прозорец и това, разбира се,   тях има катастрофални последици.

Експериментът във Филаделфия е предполагаем военен експеримент, за който се твърди, че е бил проведен от американския флот през 1943 г. Съобщава се, че есминецът „Елдридж“ станал невидим.

Независимо от това, флотът на САЩ винаги е твърдял, че такъв експеримент никога не е имало, и твърденията, че корабът е станал невидим, не отговарят на физическите закони.

 

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *