Технологиите на Никола Тесла работят на неизвестен остров? (видео)

Изследовател, който се крие зад псевдонима „Преподобният Мишел Хопкинс,“ наскоро е направил изненадващо откритие. Открита е точка в южната част на Тихия океан, където апаратурата е отчела излъчване е огромна мощност, пише secon.

След като са проверени координатите на мястото се оказало, че това е непознат безименен остров, за който да се получи информация  е почти невъзможно.

Прави впечатление, че на малък остров, който е добре скрит от любопитни очи в океана, има летище, съвременна инфраструктура, има много различни сгради, сред тях и жилищни, както и складове за петролни продукти.

Въпреки че това не е най-важното – на него има и сграда със структури, които са подобни на тези, използвани в спорната система HAARP, която от своя страна, според някои версии е продължение на технологиите на известния физик Никола Тесла.

Авторът на находката, който се крие засега, предположи, че дейността на тези установки може да е причина за две скорошни земетресения.

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

8 thoughts on “Технологиите на Никола Тесла работят на неизвестен остров? (видео)”
  1. посочения остров е добре известен и се нарича Джорджтаун, там има еврейски храм, църква, изследователски и радиолокационни съоръжения и др. забележителности но повече информация може да намерите във гугъл

  2. На никой ли не направи впечатление, че този остров не се намира в тихи океан а в атлантическия?

  3. И к’во ся? Пак фалшива сензация за без пари. Не било „непознат безименен остров“, а остров „Възнесение“. Не били американски „мен ин блек“ и „сикрет сървис“, а пазач на английски фар. Не било в Тихия океан, а най ми било в Атлантическия, и не стреляли с непознато суперсекретно климатично оръжие, а им гръмнали консервите копърка от топлото… Баси сензацията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *