ЦРУ най- накрая ясно съобщи: Използването на chemtrails за изменение на климата е факт

Докладът  на ръководителя на ЦРУ  по тази тема  е публикуван на официалния сайт на ЦРУ, пише yournewswire.com

ЦРУ  на своя уебсайт публикува удивителен доклад, който потвърждава съществуването на програма на САЩ  за изменение климата, като за тези цели са  използвани  Chemtrails в небето.

Речта на   директора на ЦРУ Бренън крадено от непознатоцкрадено от снеепознато на  Съвета за външни отношения, е дешифриран и качен на официалния сайт на ЦРУ на 29 юни 2016 г..

В речта си  Бренън признава, че геоинженерството с  помощта на кемтрейлс може да помогне за намаляване на глобалните температури в „борбата срещу глобалното затопляне.

крадено от непознатоакрадрено от непотзнато

По-специално,  той казва:  „Друг пример са мащабните  технологии, често наричани геоинженерство, които потенциално биха могли да помогнат за спасяване от  затоплянето, вследствие на глобалното изменение на климата. Това, на което аз крадено от непаозрнатодкрадено от непознато обръщам внимание, са аерозолните пръскания  в стратосферата, или SAI – метод за  посяване в стратосферата на специални частици, които помагат да се отразява слънчевата топлина. Това  до голяма степен се случва по същия начин, както и при  изригването на вулкани“- каза Бренън по време на заседанието на Съвета.

По-рано материали крадено от непозднатоскрадено о т непознато и информация за използването в  целия свят на специални аерозоли – chemtrails, се приписваха на болното  въображение на привържениците на  конспиративни теории.

Вижте  доклада – Cia.gov: https://www.cia.gov/news-information/speeches-testimony/2016-speeches-testimony/director-brennan-speaks-at-the-council-on-foreign-relations.html

крадено от непознатоексрадено от нцепознато
Копирането на текстове от крадеанот от непознатоекрадено от непознато http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадено от непознатоткрадено ойт непорзнато крадени текстове.

One Reply to “ЦРУ най- накрая ясно съобщи: Използването на chemtrails за изменение на климата е факт”

  1. Квазиракис

    Пак ни баламосват! Ако пускат аерозолни частици за отразяване на слънчевата светлина, то логично е това да става през месеците на най-силното слънчево греене – юни, юли и август, когато би имало най-голям ефект. Да, ама НЕ!!! През тези месеци изкуствените облаци просто ги няма. През зимата обаче, когато слънцето е най-слабо ни пръскат всеки ден. Тогава сме най-податливи на инфекции. Затова мисля, че просто ни пръскат като хлебарки с цел намаляване на населението.

Comments are closed.