ЦРУ най- накрая ясно съобщи: Използването на chemtrails за изменение на климата е факт

Докладът  на ръководителя на ЦРУ  по тази тема  е публикуван на официалния сайт на ЦРУ, пише yournewswire.com

ЦРУ  на своя уебсайт публикува удивителен доклад, който потвърждава съществуването на програма на САЩ  за изменение климата, като за тези цели са  използвани  Chemtrails в небето.

Речта на   директора на ЦРУ Бренън на  Съвета за външни отношения, е дешифриран и качен на официалния сайт на ЦРУ на 29 юни 2016 г..

В речта си  Бренън признава, че геоинженерството с  помощта на кемтрейлс може да помогне за намаляване на глобалните температури в „борбата срещу глобалното затопляне.

!-- Composite Start -->

По-специално,  той казва:  „Друг пример са мащабните  технологии, често наричани геоинженерство, които потенциално биха могли да помогнат за спасяване от  затоплянето, вследствие на глобалното изменение на климата. Това, на което аз обръщам внимание, са аерозолните пръскания  в стратосферата, или SAI – метод за  посяване в стратосферата на специални частици, които помагат да се отразява слънчевата топлина. Това  до голяма степен се случва по същия начин, както и при  изригването на вулкани“- каза Бренън по време на заседанието на Съвета.

По-рано материали и информация за използването в  целия свят на специални аерозоли – chemtrails, се приписваха на болното  въображение на привържениците на  конспиративни теории.

Вижте  доклада – Cia.gov: https://www.cia.gov/news-information/speeches-testimony/2016-speeches-testimony/director-brennan-speaks-at-the-council-on-foreign-relations.html

One Reply to “ЦРУ най- накрая ясно съобщи: Използването на chemtrails за изменение на климата е факт”

  1. Квазиракис

    Пак ни баламосват! Ако пускат аерозолни частици за отразяване на слънчевата светлина, то логично е това да става през месеците на най-силното слънчево греене – юни, юли и август, когато би имало най-голям ефект. Да, ама НЕ!!! През тези месеци изкуствените облаци просто ги няма. През зимата обаче, когато слънцето е най-слабо ни пръскат всеки ден. Тогава сме най-податливи на инфекции. Затова мисля, че просто ни пръскат като хлебарки с цел намаляване на населението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *