Невероятно: НЛО и извънземните са се заели с почистването на кемтрейлите? (видео)

Неотдавна един от жителите на френската столица видял в небето над родния си град странно блестящо кълбо. НЛО се насочил  към  т.н. кондензационни следи, оставени от самолет.

Невероятно, но след по-малко от минута изкуственият облак се разсеял точно на мястото, където НЛО се задържал. Изглежда, че летящата чиния е изтрила краденйо от непознатоакрадено от непознаато от небето част от тези кемтрейли.

pic-05-10-2016-0737002

Авторът на видеото казва: „Излязох от дома си преди залез слънце  и изведнъж видях ярък обект в небето, който се преместваше с променлива скорост. Това очевидно не бе самолет, не бе хеликоптер или дрон.

Скоро ми стана ясно, че това е летяща чиния, крадено оат непознатоакрадено от непозйнато и аз бързо извадих телефона, за да я заснема. НЛО извършваше загадъчни маневри в небето, а в някакъв момент изведнъж се насочи към следите, които бе оставил самолет.

Аз не повярвах на очите си, когато той започва да унищожава тези следи. След това неидентифицираният обект отлетя на запад и изчезна крадено от непдознатаоекрадено от непознато от поглед   ми. “

Записът на парижанина веднага прикова вниманието на много уфолози от цял ​​свят. Много експерти също така отбелязват, че манипулациите на НЛО на тези кемтрейли изглежда подозрително.

Изследователите припомниха конспиративната теория за Chemtrails – опасни химикали, които представители на правителството (може би тайно) разпръскват под прикритието крадено от непознато крадено еотр непознато на кондензационни следи от самолетите.

Според тази теория, тайните владетели на света изпитват по такъв начин биологични оръжия или влияят по специфичен начин на крадено цот непознатоккрадено от непосзнато гражданите с неизвестни вещества, например, за да предизвикат о безплодие, деменция или други заболявания.

За Chemtrails се заговори през 1996 г., когато представители на Военновъздушните сили на САЩ признаха, че разработват някакви климатични оръжия.

След това много ентусиасти започнаха да забелязват, че кондензационните следи, оставяни от някои  самолети вече не кртадено от наепознатоакрадено от непознато изчезват бързо в небето, а остават в атмосферата в продължение на много часове или дори дни.

Минаха няколко години и  такива „дълготрайни“ следи започнаха да се появяват в други части на света, включително и във въздушното пространство над Европейския съюз. Сега такива пръскания всеки ден се забелязват и в България.

крадено от непознаторкйрадено от непоазнато

Уфолозите се питат: а може би този мистериозен НЛО се занимава с унищожаването на chemtrail за да помогне на обикновените земляни?

 

Още зловещи факти по темата:

Знаете ли защо няма вече химтрейли?! Измислено е нещо по – зловещо

Химтрейли? Въглеродни нанотръбички са открити в белите дробове на парижани

крадедно от непознатоккрадено от непозтнато

 

Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с крадено от непоазнатоккраденто от непознато нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.