Невероятно: НЛО и извънземните са се заели с почистването на кемтрейлите? (видео)

Неотдавна един от жителите на френската столица видял в небето над родния си град странно блестящо кълбо. НЛО се насочил  към  т.н. кондензационни следи, оставени от самолет.

Невероятно, но след по-малко от минута изкуственият облак се разсеял точно на мястото, където НЛО се задържал. Изглежда, че летящата чиния е изтрила от небето част от тези кемтрейли.

pic-05-10-2016-0737002

Авторът на видеото казва: „Излязох от дома си преди залез слънце  и изведнъж видях ярък обект в небето, който се преместваше с променлива скорост. Това очевидно не бе самолет, не бе хеликоптер или дрон.

Скоро ми стана ясно, че това е летяща чиния, и аз бързо извадих телефона, за да я заснема. НЛО извършваше загадъчни маневри в небето, а в някакъв момент изведнъж се насочи към следите, които бе оставил самолет.

Аз не повярвах на очите си, когато той започва да унищожава тези следи. След това неидентифицираният обект отлетя на запад и изчезна от поглед   ми. “

Записът на парижанина веднага прикова вниманието на много уфолози от цял ​​свят. Много експерти също така отбелязват, че манипулациите на НЛО на тези кемтрейли изглежда подозрително.

Изследователите припомниха конспиративната теория за Chemtrails – опасни химикали, които представители на правителството (може би тайно) разпръскват под прикритието на кондензационни следи от самолетите.

Според тази теория, тайните владетели на света изпитват по такъв начин биологични оръжия или влияят по специфичен начин на гражданите с неизвестни вещества, например, за да предизвикат о безплодие, деменция или други заболявания.

За Chemtrails се заговори през 1996 г., когато представители на Военновъздушните сили на САЩ признаха, че разработват някакви климатични оръжия.

След това много ентусиасти започнаха да забелязват, че кондензационните следи, оставяни от някои  самолети вече не изчезват бързо в небето, а остават в атмосферата в продължение на много часове или дори дни.

Минаха няколко години и  такива „дълготрайни“ следи започнаха да се появяват в други части на света, включително и във въздушното пространство над Европейския съюз. Сега такива пръскания всеки ден се забелязват и в България.

Уфолозите се питат: а може би този мистериозен НЛО се занимава с унищожаването на chemtrail за да помогне на обикновените земляни?

 

Още зловещи факти по темата:

Знаете ли защо няма вече химтрейли?! Измислено е нещо по – зловещо

Химтрейли? Въглеродни нанотръбички са открити в белите дробове на парижани

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *