Силите на мрака нахлуват в нашия свят чрез изкуственото оплождане

       Светът като цяло (най-вероятно  с изключение на Китай, Индия и Африка) е залят oт вълна от безплодие и спад на раждаемостта. Не само България, където около 25 години сме в  тежка икономическа ситуация, но също така и водещите страни в  Америка и Европа се сблъскват с  демографския проблем (смъртността е по-голяма от раждаемостта).

Причините за това явление  са много и различни (спад в развитието на етносите, икономически, психологически, и много други). Решението на този проблем предлага науката – става дума за    изкуственото оплождане. През 2010 г. ученият Робърт Едуардс за откритието  на метода на зачеване „ин витро“ печели Нобелова награда.

 

Един от най-ясните отговори на проблема с изкуствено оплождане дава зороастрийската Традиция.

Според зороастрийския мироглед, нашият свят е създаден красив и съвършен от твореца Ахура Мазда, от който се излъчват само Светлина, Добро и Любов. Но заради Ангро Маню,  който напада нашия свят, ние се оказваме  в свят,  временно окупиран от силите на мрака. Сега по зороастрийското летоброене  живеем на границата на Епохата на  Смесване на светлина и тъмнина, и Епохата на Разделение на Доброто  от Злото.

 

Енергията на биополетата, разгръщането на  енергийните вихри на мъжете и жените в акта на зачеването с Любов,  привлича и предпазва светлата същност. Ето защо такава връзка е свещен и сакрална  в зороастризма (и в други традиции).

Когато зачеването става случайно, от двама , при това лишени от светли  и чисти мисли, и толкова по – зле – в пияно състояние, с  животински страсти, то привлечената същност ще е от много по-ниско ниво и защитата и ще бъде отслабена.

 

оказва, че точно тази сила печели от този проблем!

От една страна се  намалява броят на здравите хора, свързани с  корените си с бялата раса, способни в този исторически момент на смяната на Епохите да отблъснат тъмното начало, да застанат на  страната на Светлината. От друга страна, на Земята всеки ден расте броят на хората, родени изкуствено, които са много по-склонни да застанат на тъмната страна.

Нарастването на населението на Земята при постоянно намаляване на потомците на бялата раса се дължи на раждаемостта на потомците на черна и жълтата раси. Което е повод за размисъл.

Възниква въпросът  как да се отнасяме към тези хора, които са дошли от епруветката, и които живеят сред нас. Да се отнасяме към тях като към потенциална заплаха за човечеството? Да ги проклинаме, да ги  избягваме? Как да се реши този проблем от етична гледна точка?

Да,    всичко това  са  проявите на настъпилата Епоха на Водолея, свързана  с разделянето на жива и мъртва вода, и  началото на Епохата на разделяне на Добро от  Зло. Тези процеси  сега набират скорост. Засега  следва да се разбира, че на тези хора, от епруветките, им предстои да  решат повече проблеми и въпроси, свързани с отслабената им защита в плановете на духа, душата и тялото.

Възможността да отстъпят и да направят грешен избор за тях е висока и затова те трябва максимално да спазват моралните закони.

Друг е въпросът дали ще успеят….

 

За рептилоидите и сивите …..

Или кои са рептилоидите, сивите и Силите на Светлината? Кратък обзор на темата, съставен от различни източници. И така: Рептилоидите са древна цивилизация, която някога е живеела на повърхността на… Continue reading „За рептилоидите и сивите …..“

 

С магическа, невидима нишка са свързани всички, които непременно ще се срещнат

С магическа, невидима нишка са свързани тези, които трябва да се срещнат. И нито време, нито пространство, нито каквито и да било други хора, нито най-трудните препятствия, няма да бъдат… Continue reading „С магическа, невидима нишка са свързани всички, които непременно ще се срещнат“

Десетте пророчества на сатана

От  XVI в тайните подземия на  Ватикана се съхраняват древните таблици, на които е гравирана историята на последната битка между доброто и злото. Вледеняващите душата събития трябва да   сложат край… Continue reading „Десетте пророчества на сатана“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *